Τρίτη, 24 Μαΐου, 2022

Πλησιάζει η ημέρα της κρίσης για την ένσταση Κουρουμπλή

Πλησιάζει η ημέρα της κρίσης για την ένσταση Κουρουμπλή

Πλησιάζει η ημέρα της κρίσης για τον Παναγιώτη Κουρουμπλή και είναι η 7η  Οκτωβρίου.

Ο λόγος για την ένσταση που κατέθεσε ο Αιτωλοακαρνάνας πολιτικός ως α’ επιλαχών του ΣΥΡΙΖΑ στον Δυτικό Τομέα της Β’ Αθήνας με το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο  πρώην βουλευτής και υπουργός έχει καταθέσει ένσταση κατά του εκλεγέντος (με 5 ψήφους διαφορά) Θανάση Παπαχριστόπουλου και βασικό του επιχείρημα είναι πως  δεν του έχουν καταμετρηθεί 300 ψηφοδέλτια.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του agrinionews.gr στις 3 Ιουνίου συνεδρίασε το Ανώτατο Ειδικό Δικαστήριο που όρισε επιτροπή Πρωτοδικών για να εξετάσει την ένσταση του Π. Κουρουπλή και την αντένσταση του Θ. Παπαχριστοπουλου.  Η επιτροπή θα κάνει την εισήγηση της η οποία θα γνωστοποιηθεί  στις ενδιαφερόμενους για παρατηρήσεις και στις 7 Οκτωβρίου θα βγει η απόφαση από το Ανώτατο Δικαστήριο.

Ο Π.Κουρουμπλής προφανώς και αισιοδοξεί για την απόφαση ωστόσο το αξιοσημείωτο το γεγονός πως 15 περίπου μήνες μετά τις εκλογές ακόμη δεν εκδικάστηκαν οι ενστάσεις που άσκησαν περίπου 20 υποψήφιοι κατά άλλων συνυποψηφίων τους στις ευρωεκλογές του Μάιου και στις εθνικές εκλογές του Ιουλίου του 2019

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.