Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Πλούσια η ατζέντα στη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον δήμαρχο Αγρινίου

Πλούσια η ατζέντα στη συνάντηση του Εμπορικού Συλλόγου με τον δήμαρχο Αγρινίου

Με τον Δήμαρχο Αγρινίου συναντήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Αγρινίου.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο Ε.Σ.Α. η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα και από την πλευρά του  τέθηκαν στον κ. Παπαναστασίου τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος της πόλης , αυτά που έχουν συσσωρευθεί από την δεκαετή κρίση και αυτά που προστέθηκαν με την υγειονομική κρίση.

Οι εκπρόσωποι των εμπόρων ζήτησαν να συνεχιστεί και να ενισχυθεί η συνεργασία του συλλόγου με τον Δήμο Αγρινίου για την στήριξη της τοπικής αγοράς με διάφορες δράσεις με τον δήμαρχο να δηλώνει ότι θα σταθεί δίπλα στον εμπορικό κόσμο της πόλης.

«Η καθαρή πόλη είναι ευθύνη όλων μας»

Συζητήθηκαν επίσης τα θέματα της καθαριότητας (χαρτόκουτα – ανακύκλωση), (κάδοι – σκουπίδια) που αφορούν τους εμπόρους καθώς και τις άμεσες ενέργειες που προτίθεται να αναλάβει το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου ενημερώνοντας με την παρουσία του στην αγορά, κάνοντας συστάσεις ως προς το θέμα αυτό.

«Έχουμε ευθύνη όλοι οι συνάδελφοι στην Πόλη μας και πρέπει να φροντίσουμε  για αυτό, όπως επίσης πρέπει αντίστοιχα να κάνουν το ίδιο και οι συνάδελφοι του κλάδου της εστίασης. Η καθαρή Πόλη είναι ευθύνη όλων μας, του Δήμου, των πολιτών και των επαγγελματιών της Πόλης μας», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος.

Συζητήθηκαν επίσης η νέα πεζοδρόμηση και «οι δυσκολίες και τα προβλήματα που έχει επιφέρει η εφαρμογή αυτής στο κέντρο της πόλης», όπως αναφέρει ο σύλλογος, το παραεμπόριο και ο έλεγχος από την δημοτική αστυνομία .

Στο θέμα του Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου θα υπάρξει συντονισμός μεταξύ Δήμου και του Εμπορικού Συλλόγου και θα ενημερωθεί το νέο ΔΣ για το συγκεκριμένο θέμα.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου ανέδειξαν το θέμα με τις τελευταίες εξελίξεις στο Νοσοκομείου Αγρινίου, ζήτησαν την μείωση των δημοτικών τελών για τις επιχειρήσεις της πόλης, καθώς και το θέμα των ελλείψεων που παρατηρήθηκαν σε σχολικές μονάδες με την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Όπως γίνεται γνωστό ο  Δήμαρχος δήλωσε ότι θα είναι πάντα στη διάθεση του Εμπορικού Συλλόγου για στενή συνεργασία προς όφελος των  εμπόρων της πόλης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.