Πέμπτη, 24 Ιουνίου, 2021

Ποδηλατικοί Αγώνες στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας – Μια ξεχωριστεί ποδηλατική εμπειρία

Ποδηλατικοί Αγώνες στην Άνω Χώρα ορεινής Ναυπακτίας – Μια ξεχωριστεί ποδηλατική εμπειρία

Μια ξεχωριστεί ποδηλατική εμπειρία, σε υπέροχο φυσικό περιβάλλον, καλούνται να ζήσουν το τελευταίο Σαββατοκύριακο 24 & 25 Αυγούστου οι λάτρεις της ορεινής ποδηλασίας με την παρέα τους, στην Άνω Χώρα της Ορεινής Ναυπακτίας.

Σε υψόμετρο 1.200 μέτρα, μέσα σε δάσος από έλατα και καστανιές, υλοποιούνται για 9η συνεχόμενη χρονιά οι open “Ποδηλατικοί Αγώνες Ορεινής Ναυπακτίας”, από τη περιβαλλοντική οργάνωση “Πράσινο+Μπλε” σε συνεργασία με την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, τον Δήμο Ναυπακτίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδηλασίας.

Ποδηλατίστε με ασφάλεια, σε υπέροχα δασικά μονοπάτια, απολαμβάνοντας τη φύση αλλά και τη φιλοξενία των ανθρώπων της περιοχής.

Ζήστε την εμπειρία, παίρνοντας σημαία εκκίνησης τη Κυριακή στις 10:00  μαζί με τους καλύτερους αθλητέςκαι αθλήτριεςmtbστη χώρα μας, με τηνυλοποίηση για 2η χρονιά  του «Πανελληνίου Πρωταθλήματος Μarathon Mtb Elite& masters» ανδρών & γυναικών.

Επιπλέον για τους λάτρεις της ποδηλασίας δρόμου, το Σάββατο 24 Αυγούστου στις 18:00 εκκίνηση για 36απαιτητικά χιλιόμετρα κούρσας, ενώ για το παιδί σας… juniorbikeγια επαφή με το ποδήλατο.

Ζήστε την εμπειρία!

*Ενημερωθείτε και δηλώστε συμμετοχή στο www.bike.prasinomple.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.