Τρίτη, Νοέμβριος 12, 2019

2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου δημοτικών σχολείων στο Μεσολόγγι

Ο 2ος ποδηλατικός αγώνας δρόμου δημοτικών σχολείων θα λάβει χώρα στο Μεσολόγγι την Κυριακή 9 Ιουνίου και ώρα 9:30 το πρωί. Ο αγώνας είναι μία διοργάνωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου και τελεί υπό την αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού του Δήμου Ι. Π. Μεσολογγίου, Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του 3ου Δημοτικού Σχολείου Μεσολογγίου αναφέρει τα εξής:

Το 3o Δ.Σ. Μεσολογγίου διοργανώνει, υπό την Αιγίδα της Κοινωφελούς Επιχείρησης Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Πολιτισμού Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου, Ανοιχτό Κέντρο Αγωγής και Προαγωγής της Υγείας, τον 2ο Ποδηλατικό Αγώνα Δρόμου για αγόρια και κορίτσια των Τάξεων Δ΄, Ε΄, ΣΤ΄ των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου, ο οποίος θα διεξαχθεί την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019, στις 9:30 το πρωί.

Η εκκίνηση θα δοθεί στην ανατολική είσοδο του σχολείου (προς την πλευρά του ΕΠΑΛ) και η διαδρομή θα είναι:

Ανατολική είσοδος 3ου Δ.Σ. Μεσολογγίου- ΕΠΑΛ- Άγιος Νεκτάριος (δεξιά)- Εφορία- Κλειστό Γυμναστήριο-Δυτική Περιμετρική-ΚΤΕΟ και επιστροφή στο σημείο εκκίνησης.

Οι μαθητές των Δημοτικών Σχολείων του Δήμου της Ιερής Πόλης του Μεσολογγίου θα φορέσουν τα κράνη τους (απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή στον αγώνα) και θα έρθουν ν΄ αγωνιστούν, προάγοντας την ευγενή άμιλλα και την ασφαλή ποδηλάτηση.

Σκοπός της εκδήλωσης είναι το «ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΘΑΙ», η ψυχαγωγία των παιδιών, η συνάντηση των μαθητών των σχολείων του Δήμου μας σ΄ έναν αγώνα που κύρια σημασία έχει η συμμετοχή κι όχι η νίκη.

Σε όλους τους συμμετέχοντες θα δοθούν αναμνηστικά.

Παρακαλούνται οι κάτοικοι της πόλης ν΄ αποφύγουν την κίνηση στους δρόμους διεξαγωγής του αγώνα την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019 από 9:00 το πρωί έως 12:00 το μεσημέρι.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.