Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου, 2021

Ποδηλατοδρομία διοργάνωσε το ΣΔΕ Αγρινίου για την προβολή της σημερινής εθελοντικής αιμοδοσίας

Ποδηλατοδρομία  διοργάνωσε το ΣΔΕ Αγρινίου για την προβολή της  σημερινής εθελοντικής αιμοδοσίας

epi-sde-aimodosia2Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε χθες, Τρίτη 31 Μαΐου, εκπαιδευτική δραστηριότητα-ποδηλατοδρομία που διοργάνωσε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου για την προβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας που διενεργείται, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Αγρινίου και το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αγρινίου, σήμερα Τέταρτη 1 Ιουνίου 2016 το απόγευμα ώρα 17:30, στο χώρο του σχολείου (οδός Δεληγιώργη 27, Αγρίνιο).
Ξεκινώντας από το σχολείο, και με τη συνοδεία περιπολικών και μοτοσικλετιστών της Τροχαίας για την διευκόλυνση της κυκλοφορίας, οι ποδηλάτες, εκπαιδευόμενοι και εκπαιδευτικοί, διέσχισαν τους κεντρικούς δρόμους του Αγρινίου εκπλήσσοντας ευχάριστα όσους βρέθηκαν χθες το απόγευμα στο κέντρο της πόλης.
Στην πλατεία Δημοκρατίας πραγματοποιήθηκε σύντομη εκδήλωση όπου οι ποδηλάτες πρόβαλλαν το κοινωνικό μήνυμα «Δίνω Αίμα – Δίνω Δεύτερη Ευκαιρία στη Ζωή» που αποτέλεσε και το κεντρικό σύνθημα της όλης εκπαιδευτικής δραστηριότητας. Συνεχίζοντας με ενθουσιασμό κατέληξαν και πάλι στο Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας, όπου ήταν και ο τερματισμός.
Το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Αγρινίου, πιστό στις αρχές και στη φιλοσοφία του για το άνοιγμα του στην τοπική κοινωνία, φιλοδοξεί να καταστήσει αυτή την πρωτοβουλία ετήσιο θεσμό για την προβολή της εθελοντικής αιμοδοσίας στην κοινωνία του Αγρινίου. «Όπως δίνουμε μια δεύτερη ευκαιρία στην εκπαίδευση των ενηλίκων συμπολιτών μας, οφείλουμε να δώσουμε και μια δεύτερη ευκαιρία στον συνάνθρωπο, μέσα από την προσφορά αίματος, την προσφορά ζωής», αναφέρει στην ανακοίνωση.

epi-sde-aimodosia3

epi-sde-podilatodromia-aimodosia1

epi-sde-podilatodromia-aimodosia2

epi-sde-podilatodromia-aimodosia3

epi-sde-podilatodromia-aimodosia4

epi-sde-podilatodromia-aimodosia5

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.