Κυριακή, 25 Οκτωβρίου, 2020

Ποια κυρία θα κοπεί από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ;

Μεγάλη κουβέντα γίνεται στους νεοδημοκρατικούς κύκλους της Αιτωλοακαρνανίας το τελευταίο διήμερο για το ποιοί θα συμμετάσχουν τελικώς στο ψηφοδέλτιο του Νομού.
Τα σενάρια δίνουν και παίρνουν καθώς καθυστερεί η ανακοίνωση της λίστας των υποψήφιων βουλευτών.
Με τα μέχρι τώρα δεδομένα μόνο πέντε άτομα (οι βουλευτές και οι κκ. Σπήλιος Λιβανός, Βασίλης Φεύγας, Τόνια Αράχοβα) έχουν ανακοινωθεί επισήμως από το κόμμα και ουσιαστικά έχουν το «πράσινο φως» της έναρξης του προεκλογικού τους αγώνα.
Τα υπόλοιπα πρόσωπα θα πρέπει να περιμένουν την επίσημη ανακοίνωση για την οποία μάλιστα οι νεώτερες πληροφορίες συγκλίνουν πως δεν αναμένεται άμεσα…
Το οξύμωρο είναι πως στους κομματικούς κύκλους διακινείται πως θα είναι υποψήφιες εκτός του Χρήστου Παΐσιου από τη Ναύπακτο και οι κυρίες Μαρία Καλπουζάνη, Γεωργία Μπόκα, Αναστασία Σακκαρέλη και Αφροδίτη Μπουμπούλη. Συνολικά δηλαδή 10 άτομα για…εννέα θέσεις.
Αναπόφευκτο είναι λοιπόν μια από τις κυρίες να μην είναι στο ψηφοδέλτιο. Το ερώτημα είναι για το ποια χτυπά η καμπάνα. Διακινείται και μια απάντηση αλλά ας περιμένουμε τις επίσημες ανακοινώσεις. «Κυριακή, κοντή γιορτή» άλλωστε…

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ανώνυμος

    ΄΄ΜΑΥΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ-ΑΣΠΡΟΣ ΣΚΥΛΟΣ-ΣΚΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ΄΄ !! ΠΑΛΙΑ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΑΡΟΙΜΙΑ. CHRISTOS

  2. Anonimos

    Ως πότε παλληκάρια θα ζούμε στα στενά. Μονάχοι σα λιοντάρια στις ραχες στα βουνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.