Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου, 2020

Ποιες τροφές απαγορεύεται να δώσετε στον σκύλο και την γάτα σας – Τι να επιλέξετε!

Τα θεωρείτε μέλη της οικογένειάς σας και καλά κάνετε, αφού ο σκύλος και η γάτα είναι η καλύτερη παρέα για όλους! Όπως προσέχετε τη δική σας διατροφή το ίδιο πρέπει να κάνετε και για τους τετράποδους φίλους σας.

Ο κτηνίατρος είναι αυτός που θα σας πει σημαντικές λεπτομέρειες, παρόλα αυτά είναι κοινώς αποδεκτές κάποιες πληροφορίες, όπως οι παρακάτω. Είτε έχετε σκύλο, είτε γάτα είτε και τα δύο μαζί στο σπίτι πρέπει να γνωρίζετε ότι η διατροφή τους δεν έχει καμία σχέση. Έτσι, αν συγκατοικούν τα ζωάκια, είναι σημαντικό να τρώνε ξεχωριστές τροφές.

Τι απαγορεύεται;

Οι επικίνδυνες τροφές για τους σκύλους είναι αρκετές και αν καταναλώνονται κατ’ επανάληψη μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Αυτές είναι το αβοκάντο λόγω της περσίνης που είναι τοξική για τον σκυλίσιο οργανισμό, το αλκοόλ που έτσι κι αλλιώς σπάνια θα ανταποκριθεί ο σκύλος εξαιτίας της μυρωδιάς, τα κρεμμύδια που βλάπτουν τα ερυθρά αιμοσφαίρια, οτιδήποτε περιέχει ζάχαρη που μπορεί να δημιουργήσει σάκχαρο στον σκύλο και το ωμό κρέας ή ψάρι που περιέχουν βακτήρια και παράσιτα.Οι επικίνδυνες τροφές για τις γάτες (γατοτροφές)αρχικά είναι οι τροφές του σκύλου που έχει βρεθεί ότι προκαλεί επιπλοκές στην γάτα, το συκώτι που μπορεί να προκαλέσει τοξικότητα της βιταμίνης Α, τα αυγά που προκαλούν δερματικά προβλήματα και η ζάχαρη που προκαλεί διαβήτη.

Τι σας προτείνει το petshop;

Για ενήλικους σκύλους οι σκυλοτροφέςAcana είναι μία θαυμάσια επιλογή! Η SMALL BREED είναι εφοδιασμένη με κοτόπουλο ελευθέρας βοσκής και δεν περιέχει σύνθετους υδατάνθρακες. Όλοι οι σκύλοι την λατρεύουν!

Η PURINACATCHOWKITTEN ΚΟΤΟΠΟΥΛΟ είναι γεμάτη με ποιοτικές πρωτεΐνες και έναν ιδανικό συνδυασμό φυτικών ινών. Σίγουρα δεν θα μπορεί να αντισταθεί με τίποτα.Περισσότερες τροφές θα βρείτε στοPet Super Market.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.