Δευτέρα, 8 Μαρτίου, 2021

.Pointgreek – Ο Άτλας του Ελληνισμού (από Αγρινιώτες) στο Διαδίκτυο

.Pointgreek – Ο Άτλας του Ελληνισμού (από Αγρινιώτες) στο Διαδίκτυο

Ανακοίνωση της ομάδας του .pointgreek

pointgreekPointgreek – Ο Άτλας του Ελληνισμού στο Διαδίκτυο
ΤΟ ΝΕΟ POINTGREEK ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ!!
Η διαδικτυακή κοινότητα του ελληνισμού στο διαδίκτυο, .pointgreek, γιορτάζει την ανανέωση του www.pointgreek.com και την μετεξέλιξή του σε πλατφόρμα επικοινωνίας και διασύνδεσης μεταξύ των Ελλήνων που ζουν σε κάθε γωνιά του πλανήτη.
Το νέο www.pointgreek.com σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε λογαριασμό, να ανεβάσετε τα δικά σας ελληνικά σημεία, να ενημερωθείτε για ελληνικά events που διοργανώνονται παντού στον κόσμο, να κατοχυρώσετε το δικό σας ελληνικό σημείο, ανεβάζοντας επιπλέον υλικό για αυτό καθώς επίσης και να γράψετε κριτικές για ελληνικά σημεία που επισκεφθήκατε.
25000 σημεία, 4200 πόλεις και 310 κατηγορίες περιλαμβάνονται στη βάση δεδομένων ελληνικών σημείων του .pointgreek. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ. Με την πολύτιμη βοήθειά σας η ομάδα του .pointgreek εμπλουτίζει καθημερινά τη βάση δεδομένων με νέα σημεία. Ευχαριστούμε πολύ όλους σας!
Αν είστε διοργανωτής ελληνικών EVENTS στο εξωτερικό, το .pointgreek σας δίνει τη δυνατότητα να δημιουργήσετε το δικό σας event, γνωστοποιώντας το στη δραστήρια κοινότητα του .pointgreek.
Η ομάδα του .pointgreek θέλοντας να τιμήσει το πολύπλευρο και αξιέπαινο έργο των ελληνικών κοινοτήτων σε όλο τον κόσμο, εγκαθιδρύει τη «Γωνιά των Κοινοτήτων». Ο ειδικός αυτός χώρος στο www.pointgreek.com είναι αφιερωμένος στις ελληνικές κοινότητες. Εκεί ο χρήστης μπορεί να προσπελάσει τη σελίδα οποιασδήποτε ελληνικής κοινότητας και να ενημερωθεί για εκδηλώσεις και νέα της κοινότητας.

Θωμάς Πότσιος, Διευθυντής Western Computer Service: “Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους και όλα τα μέλη της κοινότητας του pointgreek, που βοήθησαν και θα βοηθήσουν να διαδοθεί η συγκεκριμένη προσπάθεια προβολής της ελληνικής κουλτούρας και του ελληνικού τρόπου ζωής σε όλο τον κόσμο.
Οποιαδήποτε πληροφορία είτε για λάθη είτε για σημεία τα οποία δεν εμφανίζονται στο site του pointgreek, για οτιδήποτε ελληνικό υπάρχει, είναι δεκτή προκειμένου να προβληθεί. Με την δική σας βοήθεια θα μπορέσουμε να συνεχίσουμε και να κάνουμε την Ελλάδα κομμάτι της καθημερινότητας μας!”
Εξαγωγικές επιχειρήσεις με βάση την Ελλάδα, έλληνες ελεύθεροι επαγγελματίες και ελληνικές επιχειρήσεις με έδρα το εξωτερικό, μπορούν να διαφημίσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους χρησιμοποιώντας τη διαφημιστική πλατφόρμα του .pointgreek.
Ευχαριστούμε όλα τα μέλη της κοινότητας, τωρινά και μελλοντικά, για τη θερμή υποστήριξη που μας παρέχουν. Ευχαριστούμε επίσης όλους εσάς, το δημoσιογραφικό κόσμο, που μας αγκαλιάσατε και μας αναδείξατε από την πρώτη στιγμή.
Σας περιμένουμε όλους στο νέο www.pointgreek.com !!!!
Email επικοινωνίας: info@pointgreek.com – press@pointgreek.com

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με:
Γιάννης Κοτρότσος, Project Manager, Western Computer Services Αγρίνιο
2641030033 – 09:00 με 13:30 και 17:30 με 20:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)
ikotrotsos@westcom.gr
Ζώης Κουκόπουλος, Technical Director, Western Computer Services Αγρίνιο
2641030033 – 09:00 με 13:30 και 17:30 με 20:30 (Δευτέρα έως Παρασκευή)
zkoukopoulos@westcom.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.