Κυριακή, 23 Ιανουαρίου, 2022

Ποιός διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του Μητροπολίτη κ.Κοσμά

Ποιός διαδραμάτισε κρίσιμο ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του Μητροπολίτη κ.Κοσμά

Σε όσα διαδραματίστηκαν γύρω από την διασωλήνωση του Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κκ.Κοσμά αναφέρεται το site www.exapsalmos.gr που ειδικεύεται στις εκκλησιαστικές διεργασίες. Το δημοσίευμα:

Διασωληνωμένος διακομίσθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» της Αττικής ο Μητροπολίτης Κοσμάς, ο οποίος νοσεί με κορονοϊό. Ο Σεβ. Κοσμάς βρίσκεται πλέον στα θαυματουργά χέρια της κ. Κοτανίδου και ελπίζουμε ότι όλα θα πάνε καλά

Ως γνωστόν, ο Μητροπολίτης Κοσμάς, μετά την προχθεσινή του άρνηση για διακομιδή, μεταφέρθηκε τελικώς το μεσημέρι της Τετάρτης στο νοσοκομείο Αγρινίου με δύσπνοια και χαμηλό κορεσμό και υποβλήθηκε στις απαραίτητες εξετάσεις.

Οι γιατροί παρακολούθησαν την κατάσταση της υγείας του και έκριναν ότι είναι απαραίτητη η επείγουσα μεταφορά του σε εξειδικευμένη μονάδα.

Δυστυχώς πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος αρνούνταν τη διασωλήνωση και χάθηκε πολύτιμος χρόνος, φαίνεται όμως ότι μπροστά στη σοβαρότητα της κατάστασης οι όποιες ενστάσεις και αντιστάσεις κάμφθηκαν και τελικώς διασωληνώθηκε και περίπου στις 03:00 τα ξημερώματα ο Μητροπολίτης Κοσμάς διακομίσθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ευαγγελισμός».

Σημαντικό ρόλο για την αντιμετώπιση του προβλήματος της υγείας του Μητροπολίτη Κοσμά διαδραμάτισε ο Πρωτοσύγκελλος της Μητρόπολης Αρχιμ. Επιφάνιος Καραγεώργος ο οποίος ήταν μόνος και όλοι οι άλλοι εναντίον, διότι διαφωνούσαν με την διασωλήνωση και την μεταφορά του ασθενούς Μητροπολίτου Κοσμά στον Ευγγελισμό ενώ έβλεπαν ότι ήταν εντελώς ανήμπορος πια! Ας ελπίσουμε ότι όλα θα πάνε καλά! Και μετά όλοι αυτοί που έφεραν τον Μητροπολίτη στο χείλος του θανάτου θα δώσουν τις εξηγήσεις τους εκεί που πρέπει!

https://www.exapsalmos.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Γιάννης

    Π. Επιφανιος η μονη λογικη φωνη στην μητρόπολη….. οι αλλοι ειναι….. Θου Κύριε

  2. Δημήτρης κοντονικας

    Συγγενής νοσηλεύτρια σε αναστολή εργασίας συμπεριφέροταν στα επείγοντα του νοσοκομείου Αγρινίου σαν να είναι το τσιφλίκι της και εμπόδιζε την διαδικασία διασωληνωσης και γενικότερα την ορθή ιατρική αντιμετώπιση του περιστατικόυ. Απορρω πραγματικά για ποιο λόγο δεν την έδειραν η τέλος πάντων για ποιο λόγο δεν την έβγαζαν έξω οι securities.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.