Οι επιθέσεις του Παύλου Πολάκη στον Άδωνη Γεωργιάδη ως γνωστόν είναι σχεδόν καθημερινές.
Η σημερινή ωστόσο έχει άμεση σχέση με το Αγρίνιο καθώς ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ εγκαλεί τον υπουργό Υγείας για την ανανέωση της θητείας του διοικητή του Νοσοκομείου Αγρινίου Μιχάλη Σερασκέρη.
«Κατά την περίοδο που διοικεί το νοσοκομείο οι ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες έχουν αποδιοργανωθεί, οι δείκτες λειτουργίας του νοσοκομείου έχουν καταρρεύσει και δεκάδες ιατρών έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους από το νοσοκομείο……», αναφέρει ο κ.Πολάκης ωστόσο το ερώτημα που απευθύνει στον κ. Γεωργιάδη είναι το εξής: «Γιατί διόρισες διοικητή στο νοσοκομείο Αγρίνιου έναν Μιχάλη Σερασκερη που κατετάγη τελευταίος στους προσωρινούς πίνακες με 400 μόρια λιγότερα από τους δυο πρώτους;»
Η ανάρτηση Πολάκη:
ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ!!
-Γιατι διορισες διοικητη στο νοσοκομειο Αγρινιου εναν Μιχαλη Σερασκερη που κατεταγη τελευταίος στους προσωρινους πινακες με 400 μορια λιγοτερα άο τους δυο πρωτους;;;
-Γιατι διορισες αυτον τον Μιχαλη Σερασκερη που ειχε εργασιακη εμπειρια 98 μηνων και ΟΧΙ 120 μηνων (δεκα χρονια ) ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΕΙ ΩΣ ΑΠΑΡΑΒΑΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΣ του 2023;;;; Θα επρεπε να ειχε αποβληθει απο τη διαδικασια και οχι να τον προικισετε με εκατοντάδες μορια στην προφορικη συνεντευξη για να βγει στην τριαδα απ οπου τον επελεξες!!!!
-Τέλος, αυτον τον άνθρωπο τον ειχε διορισει για προσωρινο διοικητη ο Πλευρης και για τον οποίο, ο ανεξαρτητος σήμερα, πρωην βουλευτης σας ο Μαριος Σαλμας ειχε κανει επικαιρη ερωτηση στη Βουλη το 2021 για την «κακοδιοικηση και κακοδιαχειριση» στο νοσοκομειο Αγρινιου και ειχε πει τα εξης:
“…διορίστηκε προσωρινά ένας Διοικητής χωρίς καμία απολύτως προηγούμενη προϋπηρεσία σε διοίκηση νοσηλευτικών μονάδων. Ο διορισμός του έγινε έξω από την κείμενη νομοθεσία που προβλέπει αξιοκρατικές διαδικασίες προκήρυξης και επιλογής των διοικητών των νοσοκομείων, σκεπτικό του ήταν η κάλυψη διοικητικά του νοσοκομείου προσωρινά μέχρι την προκήρυξη και κάλυψη της θέσης. Ουδέποτε μέχρι σήμερα δεν έγινε προκήρυξη ούτε κάλυψη της θέσης με βάση την νομοθεσία. Ο Διοικητής του νοσοκομείου του Αγρινίου διορίστηκε με επιλογή από τον προηγούμενο υπουργό υγείας, λόγω γνωριμίας που είχε και αυτό ήταν και το μόνο κριτήριο επιλογής. Κατά την περίοδο που διοικεί το νοσοκομείο οι ιατρικές και νοσηλευτικές υπηρεσίες έχουν αποδιοργανωθεί, οι δείκτες λειτουργίας του νοσοκομείου έχουν καταρρεύσει και δεκάδες ιατρών έχουν υποβάλλει τις παραιτήσεις τους από το νοσοκομείο……”
Αυτον λοιπον τον ΑΝΙΚΑΝΟ και ΧΩΡΙΣ ΟΥΤΕ ΤΑ ΤΥΠΙΚΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΣΑΣ ,επιβραβευεις Αδωνη Γεωργιαδη ξαναβαζοντας τον διοικητη στο νοσοκομειο Αγρινιου;;;;
Γιατι;; Χρωστας κατι; Εχετε κοινη πορεια με τον Πλευρη και αυτον;Η ειναι πειθηνιο οργανο των ρουσφετιων σας;;;
Διωξε τον και διορισε καποιον απο αυτους που ειχαν τα προσοντα και σχεση με το αντιμειμενο!!
Ερχεται και ερωτηση στη Βουλη αν δεν το κανεις!










7 Σχόλια
Α Ξ Ι Ο Κ Ρ Α Τ Ι Α 😜
Αξιοκρατία😝
Διαφάνεια
Διαύγεια
Σε όλους τους τομείς.
Από τα ψηλά ως τα χαμηλά κλιμάκια!
ΌΛΑ με πλήρη Διαφάνεια.
🤔🤔🤔🤔👍👍👍
Ήθελα να ξέρω γιατί δεν σταματάει αυτό το γλύψιμο από τους συνήθεις Υποπτους που κάνουν ότι κυβερνούν χρόνια τώρα με την δήθεν ψήφο του ΛΑΟΎ.
Καλά λέει ο αψύς κρητικός! Τόσους λαστιχάδες με προϋπηρεσία στις αναγομώσεις έχει το Αγρίνιο, σαν κι αυτόν που διόρισε επί των ημερών του στο νοσοκομείο της Σαντορίνης.
Έχει χάσει την ζωή του κόσμος και κοσμάκης στο Νοσοκομείο Αγρινίου την τελευταία πενταετία.
Ο διευθυντής έπρεπε ήδη να είχε καθαιρεθεί αλλά υπάρχουν κάτι τυπάκια σαν τον Τεκτωνα που γουστάρουν νεκρούς. Σου εύχομαι να μην χρειαστεί να πας στο τοπικό Νοσοκομείο αν και σε κόβω για βολεμένο
Τεκτων δεν απαντάς στην ουσία της ερώτησης παρά ρίχνεις τη μπάλα έξω από το γήπεδο.Αυτό τουλάχιστον αυτήν την εξαετία το μάθατε καλά.
Σαλμάς με φωνή Πολάκη…
Πόσο πιο κάτω Μάριε;
Δεν είσαι ιδιοκτήτης ούτε της Αιτολοακαρνανίας, ούτε του Νοσοκομείου Αγρινίου.
Νομίζω ότι ο κόσμος έχει τέτοια κουτό πονηριά που κάθε ημέρα γλείφει γλείφει γλείφει ΜΈΧΡΙ να βολέψει τον Κωλ@ του και τους ημετέρους αυλικούς του κύκλου του. Λυπάμαι που ο κόσμος έχει ΣΑΠΊΣΕΙ τόσο πολύ. Πάντα ήταν Σάπιος, κενός, Αλλά τώρα το πράγμα έχει ξεφύγει.
https://youtu.be/CjXPG-_tmsI?si=OHrtL9CMSS0huUn6