Σάββατο, 24 Οκτωβρίου, 2020

“Πόλεμος” Γκρίζη-Καζαντζή στο δημοτικό συμβούλιο

Η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Αγρινίου είναι σε εξέλιξη και αναλυτικά ρεπορτάζ θα δημοσιευθούν αύριο στο agrinionews.gr. Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί πως οδηγήθηκε σε σοβαρές παρεκτροπές η συζήτηση για μερική ανάκληση της απόφασης παραχώρησης χώρου του πρώην δημαρχιακού μεγάρου Παραβόλας στο Νομαρχιακό Σύλλογο ΑμέΑ «Η Ελπίδα».
Παριστάμενος πολίτης εξαπέλυσε πρωτοφανείς απειλές σε αντιδήμαρχο και άλλους ομιλητές ενώ καταγράφηκε τρομερή ένταση μεταξύ του ανεξάρτητου δημοτικού συμβούλου (και πρώην αντιδημάρχου) Νίκου Καζαντζή και του αντιδημάρχου Νίκου Γκρίζη που ήταν ο εισηγητής του θέματος. Η αντιπαράθεση υπερέβη τα όρια με προσωπικές επιθέσεις. Μεταξύ άλλων ο Ν.Καζαντζής απεκάλεσε τον Ν.Γκρίζη «δεκανίκι του Καλαμπαλίκη». Ο Ν. Γκρίζης , μεταξύ πολλών άλλων, απευθυνόμενος σε Καζαντζή του είπε ότι «πάντα έβλεπες την πλάτη μου».
Ο νυν αντιδήμαρχος ζήτησε συγνώμη από το Σώμα που παρεκτράπηκε ενώ συγνώμη για όσα συνέβησαν ζήτησε απ’ όσους παρακολούθησαν τη συνεδρίαση και ο πρόεδρος του δ.σ. Βασίλης Φωτάκης. Χαρακτηριστικό είναι πως η Μαρία Παπαγεωργίου όταν έλαβε το λόγο για το επόμενο θέμα μίλησε με τρεμάμενη φωνή…

Το ηχητικό είναι ενδεικτικό της κατάστασης.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. John

    ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΡΕΜΑΜΕΝΗ ΦΩΝΗ ΕΙΧΕ ΑΥΤΗ . ΟΧΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΧΑΜΟΣ….

  2. PANE-6

    Η ΠΟΛΗ ΑΡΓΟΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.