Σάββατο, Ιανουάριος 19, 2019

Πολιτικό όρκο έδωσαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης (video)

orkos-kyvernisi-pavlopoulos

Πολιτικό όρκο έδωσαν τα νέα μέλη της κυβέρνησης, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου. Τα βλέμματα «έκλεψε», όπως ήταν αναμενόμενο, ο Φώτης Κουβέλης, που μετά από χρόνια επιστρέφει στην κεντρική πολιτική σκηνή, στη θέση του αναπληρωτή υπουργού Άμυνας, στο πλευρό του Πάνου Καμμένου.

Μετά τον πολιτικό όρκο, ο κ. Τσίπρας χαιρέτισε ένα – ένα τα νέα μέλη της κυβέρνησης και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία.

Ένα από τα «πηγαδάκια» που σχηματίστηκε ήταν αυτό με τους κ.κ Τσίπρα-Κουβέλη- Βίτσα, ενώ λίγο αργότερα προστέθηκε σε αυτό  και η Μερόπη Τζούφη.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Πιο αμήχανα ήταν τα δύο νεότερα κυβερνητικά στελέχη, ο νέος υφυπουργός Εργασίας Νάσος Ηλιόπουλος και ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Κώστας Στρατής.

Τελετές παράδοσης – παραλαβής

Αμέσως μετά την ορκωμοσία των νέων μελών της κυβέρνησης θα ακολουθήσει η τελετή παράδοσης-παραλαβής της ηγεσίας του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης, από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου στον Γιάννη Δραγασάκη, η οποία θα πραγματοποιηθεί στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομίας.

Στο υπουργείο Εσωτερικών, η τελετή παράδοσης – παραλαβής των αρμοδιοτήτων του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής από το Γιάννη Μουζάλα στον Δημήτρη Βίτσα  θα πραγματοποιηθεί αύριο, Παρασκευή, στις 12:00.

Πηγή: in.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.