Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου, 2020

Πολίτης (με επίπεδο) ζητά από τον δήμαρχο ράμπες στην πλατεία Δημάδη

plateia dimadi Εντύπωση κάνει στην στήλη η ευγένεια με την οποία πολίτες προτείνουν και ζητούν πράγματα από την Δημοτική Αρχή, πια. Μακάρι να εγκαινιάζεται μια νέα εποχή στον δημόσιο λόγο. Αναφερόμαστε στο email  που έλαβε το site   και προτείνει  ράμπες για αναπήρους που πρέπει(αυτό δεν επιδέχεται αμφισβήτηση)να μπουν στην πλατεία Δημάδη, σύμφωνα με τον αναγνώστη Χ.Π.  Όπως λέει:

«Αξιότιμε κε Δήμαρχε,

θα θέλαμε να κατασκευαστούν ράμπες σε 2 σημεία* στην πλατεία Δημάδη για να εξυπηρετούνται καλύτερα τα κάθε είδους καροτσάκια (παιδικά, αναπηρικά κλπ). Όπως είναι τώρα, πρέπει κανείς να κάνει τον γύρο της πλατείας, αλλά και πάλι θα βρεθεί αντιμέτωπος με τα σκαλοπάτια.

Με εκτίμηση

Χ. Π.

* στις διπλές πράσινες γραμμές»

To αίτημα συνοδεύεται και  με τον χάρτη που βλέπετε της πλατείας Δημάδη με κόκκινες απαγορευτικές γραμμές και πράσινες προτεινόμενες!

Με την ευχή, βέβαια, της στήλης οι ράμπες να μπουν ακριβώς όπως ζητά ο συμπολίτης μας και να μείνουν στην θέση τους. Γιατί αυτές οι πλατείες και οι δημόσιοι χώροι συχνά αυτοδιαλύονται. Ένα ωραίο παράδειγμα είναι ο χώρος του skate στον Παναιτωλικό. Έμεινε για ένα διάστημα σε ανεκτή κατάσταση, τώρα αρχίζει να παίρνει τα γνωστά χάλια που όλοι θαυμάζουμε στους δημόσιους χώρους που σφετερίζονται λίγοι.

ο (υ)περαστικός

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.