Σάββατο, Μάιος 25, 2019

Πολλές συλλήψεις και επεισόδιο στον Εμπεσό στο αστυνομικό δελτίο

σύλληψη Γεμάτο ήταν το αστυνομικό δελτίο και σήμερα στην περιοχή ευθύνης της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ακαρνανίας.
Τις πρωινές ώρες έλαβαν χώρα εξορμήσεις κλιμακίων στα πλαίσια της πρόληψης και καταστολής εγκληματικότητας. Βεβαιώθηκαν πολλές παραβάσεις και σημειώθηκαν συλλήψεις. Εξάλλου τις αστυνομικές αρχές απασχόλησε επεισόδιο στον Εμπεσό του ορεινού Βάλτου ενώ σε εξέλιξη είναι, χωρίς αποτέλεσμα προς το παρόν, οι αναζητήσεις για τον εντοπισμό των τριών Ρομά, δραστών του ξυλοδαρμού ομοφύλων τους τα περασμένα μεσάνυχτα στο συνοικισμό της περιοχής του ΔΑΚ Αγρινίου.
Ειδικότερα, στο Δοκίμι συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, δυο άνδρες, ηλικίας 22 και 36 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που διενεργήθηκε στην οικία τους από αρμόδιο συνεργείο της ΔΕΔΔΗΕ, διαπιστώθηκε ότι την ρευματοδοτούσαν παράνομα.
Συνελήφθησαν, στο Καινούργιο και στα Καλύβια Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου και της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, τρεις αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 26, 33 και 34 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι διέμεναν παράνομα στη Χώρα.
Συνελήφθησαν, χθες το πρωί, στο 67,5ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Αντιρρίου – Ιωαννίνων (στο ύψος του κόμβου Τσίγκα ), στο Παναιτώλιο, στο Θέρμο και στη Βόνιτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Αγρινίου, της Ομάδας Ελέγχου Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων, του Αστυνομικού Τμήματος Θέρμου και του Αστυνομικού Τμήματος Βόνιτσας, τέσσερις ημεδαποί άνδρες, ηλικίας 18,18,35,38, μια 55χρονη ημεδαπή και ένας 39χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσαν οχήματα χωρίς να κατέχουν άδεια ικανότητας οδήγησης και ασφαλιστηρίου συμβολαίου.
Στην περιοχή του Εμπεσού συνελήφθησαν τρία άτομα μετά από αλληλομηνύσεις που ακολούθησαν τη συμπλοκή που είχαν. Ειδικότερα, σχηματίστηκαν δικογραφίες για απειλή, εξύβριση και πρόκληση ελαφρών σωματικών βλαβών.

Στο Μεσολόγγι εξάλλου, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, δυο αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας, ηλικίας 24 και 25 ετών, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι είχαν εισέλθει και διέμεναν παράνομα στη Χώρα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.