Κυριακή, 19 Σεπτεμβρίου, 2021

Πολλές συζητήσεις και δικογραφία σε βάρος δυο ατόμων για την “εισβολή” σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Αγρίνιου

Πολλές συζητήσεις και δικογραφία σε βάρος δυο ατόμων για την “εισβολή” σε αντλιοστάσιο της ΔΕΥΑ Αγρίνιου

Αυτοδιοικητικές αναταράξεις, πολλές συζητήσεις, μεγάλη θυμηδία, μια μήνυση και δικογραφία σε βάρος  γνωστών ατόμων έχει προκαλέσει η υπόθεση της «εισβολής» δύο ατόμων στο χώρο του αντλιοστασίου της ΔΕΥΑ Αγρινίου πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της 18ης Αυγούστου και έγινε ευρέως γνωστό από ανακοίνωση της ΔΕΥΑ Αγρινίου. Συγκεκριμένα, είχε ανακοινώσει πως στο χώρο του αντλιοστασίου στο νέο αδειοδοτημένο σημείο υδροληψίας της πλησίον της γέφυρας του Αχελώου στη Στράτο, διαπιστώθηκε από τις κάμερες ασφαλείας παραβίαση της περίφραξης και είσοδος από δύο μη εξουσιοδοτημένα άτομα, τα οποία παρά τις οδηγίες από τα μεγάφωνα να απομακρυνθούν, παρέμειναν παράνομα στο χώρο του αντλιοστασίου.
Άμεσα ειδοποιήθηκε υπάλληλος της ΔΕΥΑΑ, ο οποίος και βρισκόταν ήδη καθοδόν για το χώρο για προγραμματισμένο έλεγχο, όπου τους βρήκε επί τόπου. Τους ζήτησε να ταυτοποιηθούν και εκείνοι αρνήθηκαν, οπότε και τους απομάκρυνε από την εγκατάσταση.
Ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο και κατέγραψε το συμβάν. “Υπό το φόβο δολιοφθοράς έγιναν όλοι οι απαραίτητοι έλεγχοι” είχε αναφέρει τότε η ΔΕΥΑΑ η οποία είχε τονίσει πως θα προβεί σε όλες τις νόμιμες ενέργειες όπως και έπραξε καταθέτοντας μήνυση. Η ταυτοποίηση των δύο ατόμων δεν ήταν δύσκολη υπόθεση, είχαν αναγνωριστεί από τον υπάλληλο και τους κατέγραψαν οι κάμερες ασφάλειας. Η Αστυνομία από την πλευρά της σχημάτισε δικογραφία την οποία διαβίβασε στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου και πλέον θα αναλάβει η Δικαιοσύνη όπου τα δύο άτομα θα κληθούν να εξηγήσουν τα κίνητρα τους.
Πιθανότατα να ήταν αγνά αυτά τα κίνητρα τους . Αν είχαν άλλωστε ακολουθήσει την προβλεπόμενη διαδικασία θα είχαν τη δυνατότητα να επισκεφθούν το αντλιοστάσιο, να βγάλουν τα συμπεράσματα τους και να μην μπλέξουν σε περιπέτεια…

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.