Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Πολλοί θα ήθελαν Χάβο…

χαβοςO Παναιτωλικός αναζητά πλέον το νέο προπονητή του και τις επαφές κάνει σήμερα ο διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Μάκης Μπελεβώνης. Η αλήθεια είναι πως η ονοματολογία είναι περιορισμένη σε σχέση με το παρελθόν. Άλλωστε ο Παναιτωλικός έχει συνηθίσει να εκπλήσσει και οι τελικές ανακοινώσεις να μην έχουν σχέση με τα δημοσιογραφικά σενάρια. Χαρακτηριστική η ιστορία με την επιλογή Ματζουράκη που όταν έδινε τα χέρια με τον Φώτη Κωστούλα, όλος ο αθλητικός Τύπος έγραφε για τον “κλεισμένο” Νόμπλια. Έτσι και τώρα ακούγεται ευρέως το όνομα του Παπαδόπουλου. Στα χείλη όμως πολλών φιλάθλων του Παναιτωλικού υπάρχει το όνομα του Μάκη Χάβου καθώς πολλοί θα ήθελαν την επιστροφή του στην ομάδα καθώς με αυτόν ομολογουμένως καταγράφηκε η καλύτερη πορεία.
Σύμφωνα μάλιστα με τις πληροφορίες το όνομα του έπεσε και στο τραπέζι των συζητήσεων των μελών του διοικητικού συμβουλίου πολλά από τα οποία ήταν θετικά για τον Μακεδόνα τεχνικό. Πιθανολογείται μάλιστα πως θα υπάρξει και μαζί του επαφή.

Θέματα που ενδιαφέρουν

3 Σχόλια

  1. John

    ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΗ ΟΜΑΔΑ Ο ΧΑΒΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΕΙΧΕ? ΜΗ ΤΟ ΞΕΧΝΑΜΕ.

  2. Παυλος

    Με το καλύτερο ρόστερ ο στην ιστορία τού παναιτωλικου, κατάφερε να μην βγάλει την ομάδα στην Ευρώπη ?? Λίγος σαν προπονητής, άλλωστε όπου πήγε απέτυχε παταγωδώς…..

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.