Δευτέρα, 21 Ιουνίου, 2021

Με πολλούς πολίτες στην ουρά άνοιξε η ΔΕΗ και στο Αγρίνιο

Με πολλούς πολίτες στην ουρά άνοιξε η ΔΕΗ και στο Αγρίνιο

Τα καταστήματα της ΔΕΗ λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770.

Πρώτη ημέρα επαναλειτουργίας και των υποκαταστημάτων της ΔΕΗ η σημερινή (Δευτέρα 11 Μαΐου) με αποτέλεσμα πολλοί να είναι οι πολίτες που σπεύδουν για να ρυθμίσουν τις εκκρεμότητες τους.

Αντίστοιχη με την πανελλαδική είναι και η εικόνα του Αγρινίου καθώς σχηματίζεται η αναμενόμενη «ουρά» πολιτών που επεκτείνεται σε μεγάλη απόσταση επί του πεζοδρομίου στην πλατεία Παναγοπούλου (Συντριβανίου) καθώς τηρούνται και οι αποστάσεις.

Τα καταστήματα της ΔΕΗ λειτουργούν αποκλειστικά για πληρωμές, σύναψη νέων συμβολαίων και αλλαγή στοιχείων συμβολαίων. Όλες οι υπόλοιπες εργασίες θα συνεχίσουν να παρέχονται από την ιστοσελίδα www.dei.gr και το τηλεφωνικό κέντρο 11770.

Άλλωστε κατά τη διάρκεια της κρίσης (μετά τις 26 Μαρτίου) μεγάλο τμήμα των καταναλωτών μετακινήθηκε σε ηλεκτρονικά κανάλια εξυπηρέτησης, μέσω της ιστοσελίδας της ΔΕΗ καθώς οι ηλεκτρονικές πληρωμές αυξήθηκαν κατά 80%, οι νέοι πελάτες e-bill παρουσίασαν αύξηση 300%, τα ηλεκτρονικά αιτήματα αυξήθηκαν 84% και συνολικά πάνω από το 30% του συνόλου των συναλλαγών διενεργείται ηλεκτρονικά.

Η επαναλειτουργία των καταστημάτων της ΔΕΗ γίνεται με τα προβλεπόμενα μέτρα προστασίας που-σύμφωνα με ανακοίνωση- περιλαμβάνουν και θερμομέτρηση των πελατών τα στοιχεία της οποίας δεν θα καταγράφονται για την προστασία των προσωπικών δεδομένων.

Παράλληλα, μέσα στα καταστήματα υπάρχουν συσκευές απολύμανσης των χεριών ενώ οι υπάλληλοι φορούν υποχρεωτικά μάσκες. Το ίδιο συνίσταται και στους πελάτες, που εισέρχονται στο χώρο. Στην είσοδο του καταστήματος του Αγρινίου εξάλλου άνθρωποι ρύθμιζαν την κατάσταση ώστε οι πελάτες να μπαίνουν ένας ένας και να μην επικρατεί συνωστισμός.

Η ΔΕΗ υπενθυμίζει ακόμη ότι μέσω της ιστοσελίδας www.dei.gr όλοι οι πελάτες μπορούν:
– Να πληρώσουν ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, χωρίς καμία τραπεζική προμήθεια
– Να εγγραφούν στον ηλεκτρονικό λογαριασμό e-bill κάνοντας χρήση και της έκπτωσης των 5 ευρώ/λογαριασμό, που ισχύει έως τα τέλη Ιουνίου
– Να συνάψουν νέα συμβόλαια ή να κάνουν αλλαγή των στοιχείων του συμβολαίου τους μέσω της νέας υπηρεσίας e-contract της ΔΕΗ.
Εξάλλου, στο τηλεφωνικό κέντρο 11770 έχουν προστεθεί τέσσερις νέες υπηρεσίες:
– Το ωράριο έχει διευρυνθεί κατά 2 ώρες (07:00-21:00).
– Δίνεται η δυνατότητα για πληρωμές από το τηλέφωνο καθημερινά 09:00-17:00 με τον Κωδικό Ηλεκτρονικής Πληρωμής που αναγράφεται στον λογαριασμό και τον αριθμό της χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας, χωρίς πρόσθετους κωδικούς.
– Επιλογή υπηρεσίας επιστροφής κλήσης για όσους είναι σε αναμονή πάνω από 3 λεπτά.
-Διακανονισμοί και για ποσά άνω των 5.000 ευρώ, που μέχρι πρότινος πραγματοποιούνταν στα καταστήματα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. ????????????

    1990 ”Στα γήπεδα η Ελλάδα αναστενάζει ” ……………………………………………………. 2020 ‘Στην Δεη, Οτε, Τράπεζες, η Ελλαδα αναστεναζει ”……….

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.