Δευτέρα, 12 Απριλίου, 2021

Όλα στον Πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο: γευστικές αποδράσεις, γάμος και κάθε είδους εκδήλωση

Όλα στον Πολυχώρο Emileon στο Αγρίνιο: γευστικές αποδράσεις, γάμος και κάθε είδους εκδήλωση

Έναν πολυχώρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών στον αθλητικό και ψυχαγωγικό τομέα έχει την πολυτέλεια να φιλοξενεί το Αγρίνιο.

Το Emileon αποτελεί μια όαση δροσιάς , έναν γευστικό παράδεισο ενώ προσφέρει και τη δυνατότητα για τη διοργάνωση events και κοινωνικών εκδηλώσεων.

Επιλέξτε τον καταπράσινο χώρο & πολυτελή χώρο, πολύ κοντά στην πόλη του Αγρινίου, για να φιλοξενήσει την εκδήλωση των ονείρων σας!

Το εστιατόριο Βεράντα

Το εστιατόριο Βεράντα προσφέρει ένα μοντέρνο χώρο με εξαιρετικό περιβάλλον όπου μπορείτε, μεσημέρι ή βράδυ, να γευτείτε το καλοκαιρινό και δροσιστικό μενού, να δοκιμάσετε μοντέρνα και παραδοσιακά πιάτα από μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων με την υπογραφή του βραβευμένου chef.

Η αίθουσα εκδηλώσεων

Η αίθουσα εκδηλώσεων του Πολυχώρου μπορεί να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες ανάλογα με τον αριθμό των καλεσμένων σας.

Αλλά αυτό που μετράει περισσότερο είναι οι άνθρωποι του Emileon που είναι έτοιμοι ανά πάσα στιγμή να καλύψουν κάθε σας απαίτηση ώστε να γίνει η δεξίωσή σας πραγματικά μια στιγμή μοναδική.

Η αίθουσα μπορεί να φιλοξενήσει κάθε είδους εκδήλωση: Δεξιώσεις γάμου, βαφτίσεις , γενέθλια, μουσικές βραδιές, γιορτές , παιδικά πάρτι, συνέδρια, ημερίδες, συνεστιάσεις, συλλόγων , υπηρεσιών και εκδηλώσεις εταιριών.

Η χωρητικότητα της σάλας μπορεί να διαμορφώνεται αναλόγως της περιστάσεως από 20 έως 550 άτομα. Μπροστά στις πισίνες, με φόντο το Αγρίνιο και πανοραμική θέα της ευρύτερης περιοχής, λειτουργεί ως κλειστή ή ανοικτή αίθουσα προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις κάθε εποχής, προσφέροντας ένα ξεχωριστό, πολυτελές περιβάλλον έτοιμο να ικανοποιήσει κάθε ανάγκη σας.

Ο ιδανικός χώρος για την τέλεση πολιτικού γάμου

Στο υπέροχο περιβάλλον του πολυχώρου μπορείτε τώρα να εκπληρώσετε τον τέλειο πολιτικό γάμο. Προσφέρονται πολλαπλές επιλογές σε χώρους για το μυστήριο αλλά και για τη δεξίωση που ακολουθεί.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.