Τρίτη, 17 Μαΐου, 2022

Με «Πορφυρό βλέμμα» ο δήμαρχος Αγρινίου στην Σακελλαροπούλου

Με «Πορφυρό βλέμμα» ο δήμαρχος Αγρινίου στην Σακελλαροπούλου

Την Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επισκέφθηκε ο Δήμαρχος Αγρινίου Γιώργος Παπαναστασίου, όπως είχε άλλωστε προαναγγείλει στη χθεσινή συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου.

Στη διάρκεια της συνάντησης ο Δήμαρχος Αγρινίου επέδωσε επίσημη πρόσκληση στην Πρόεδρο της Δημοκρατίας να παραστεί και να τιμήσει με την παρουσία της τις εκδηλώσεις εορτασμού της 11ης Ιουνίου.

Η Πρόεδρος της Δημοκρατίας ευχαρίστησε για την πρόσκληση και υπογράμμισε ότι εξετάζει θετικά το ενδεχόμενο, εφόσον επιτρέψουν οι συνθήκες και το πρόγραμμα της, να παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού στο Αγρίνιο.

Η παρουσία της θα είναι σημαντική εξέλιξη αλλά βέβαια θα εξαρτηθεί από πολλούς παράγοντες και κυρίως την κατάσταση με την πανδημία.

Σημειωτέον πως τελευταία (αν όχι και μοναδική) επίσκεψη προέδρου της Δημοκρατίας στο Αγρίνιο ήταν αυτή του Κάρολου Παπούλια την 9η Μαΐου (εορτασμός του Πολιούχου Αγίου Χριστοφόρου) του 2008.

Κατά τη συνάντηση ο Δήμαρχος Αγρινίου πρόσφερε στην κ. Σακελλαροπούλου αντίγραφο του έργου “Πορφυρό βλέμμα” του Χρήστου Γαρουφαλή, από τη μεγάλη ενότητα έργων του ζωγράφου “Ανθρώπων βλέμματα” υπογεγραμμένο από τον καλλιτέχνη.

Ο Χρήστος Γαρουφαλής, Αγρινιώτης ζωγράφος με σπουδαίο έργο ,είναι σήμερα Καλλιτεχνικός Διευθυντής στη Δημοτική Πινακοθήκη Αγρινίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.