Τετάρτη, 29 Ιουνίου, 2022

Πορεία μαθητών στο Αγρίνιο

Πορεία μαθητών στο Αγρίνιο

sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (1)Μαθητές των Λυκείων του Αγρινίου, όπως και άλλων περιοχών της χώρας, συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις ενάντια στην απόφαση του Υπουργείου Παιδείας να μην οργανωθούν φέτος επαναληπτικές Πανελλαδικές Εξετάσεις για όσους υποψηφίους απουσιάσουν δικαιολογημένα από την εξέταση σε κάποιο ή κάποια από τα μαθήματα.
Τις τελευταίες ημέρες καταγράφεται μπαράζ καταλήψεων σε λύκεια και γυμνάσια της περιοχής ενώ πριν λίγα λεπτά έλαβε χώρα και αιφνιδιαστική πορεία μαθητών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης. Η πορεία μάλιστα κατέληξε στο δημαρχείο όπου αναρτήθηκε και το πανό που κρατούσαν οι μαθητές και το οποίο ανέφερε χαρακτηριστικά: « όχι άλλα πειράματα, πάρτε αποφάσεις για όλα τα προγράμματα».
Η πορεία είχε συμμετοχή και παλμό με συνθήματα όπως «δεν είναι παιχνίδι οι πανελλαδικές, παίζονται στα χέρια σας ανθρώπινες ζωές» και «το σχέδιο τους είναι σχολεία μαγαζιά, με γονείς πελάτες και αμόρφωτα παιδιά».


sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (6) sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (5) sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (4) sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (3) sygkentrwsh diamartyrias dhmarxeio agriniou (2)

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.