Πέμπτη, 21 Ιανουαρίου, 2021

Επίθεση στην εφημερίδα Συνείδηση μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα (φωτο)

Επίθεση στην εφημερίδα Συνείδηση μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα (φωτο)

Κουκουλοφόροι επιτέθηκαν στα γραφεία της εφημερίδας ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ μετά την πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα.

2

Πορεία στη μνήμη του Παύλου Φύσσα είναι σε εξέλιξη σε δρόμους του Αγρινίου, σήμερα Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου που συμπληρώνονται τρία χρόνια από τη δολοφονία του από χρυσαυγίτες. Η πορεία ξεκίνησε στις 20.30 από την πλατεία Δημάδη και διέσχισε την κεντρική πλατεία, τις οδούς Σαλάκου, Καζαντζή, Τσικνιά, Παπαστράτου, Σουλίου και άλλους δρόμους .
200 περίπου άτομα, κυρίως μέλη αντιεξουσιαστικών συλλογικοτήτων συμμετείχαν με αντιφασιστικά συνθήματα και ρίψη φεϊγ-βολάν. Σε πορεία συμμετέχουν εξάλλου και μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ .
Η Αστυνομία έχει ισχυρές δυνάμεις πέριξ του κέντρου της πόλης , όντας σε επιφυλακή.

Νεώτερη ενημέρωση: Δεν έλειψε το επεισόδιο μετά την πορεία. Επίθεση από κουκουλοφόρους δέχθηκαν τα γραφεία της εφημερίδας Συνείδηση που στεγάζονται επί της οδού Τάσου Παπαστράτου (πρώην Δεληγιώργη). Στα γραφεία της εφημερίδας προκλήθηκαν υλικές ζημιές στην τζαμαρία.
Συγκεκριμένα,  άτομα που συμμετείχαν στην πορεία κατευθύνθηκαν και προς την οδό Καλλέργη και επιστρέφοντας εν συνεχεία στο κέντρο της πόλης, πριν καταλήξουν στην πλατεία Δημάδη επιτέθηκαν με πέτρες στην εφημερίδα στην οδό Τ. Παπαστράτου. Συνέβη η επίθεση  μάλιστα την ώρα που εντός των γραφείων βρίσκονταν εργαζόμενοι οι οποίοι και κινδύνεψαν.
Πρόκειται για καταδικαστέα απόπειρα τρομοκράτησης του Τύπου.

dscn3648

dscn3650

1 2 3

unnamed-4

unnamed-2

unnamedunnamed-1

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Ο.Χ.

    Κάνουν και επεισόδια αυτοί οι λεβέντες; Και το κόμμα ΑΝΤΑΡΣΥΑ μέσα; Μη χειρότερα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.