Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου, 2020

Πως αλλιώς να το πουν επιστήμονες και υπεύθυνοι στο Αγρίνιο για να μαζευτούμε;

Τι άλλο πρέπει να γίνει άραγε για να καταλάβει ο καθένας μας, εδώ στο Αγρίνιο τουλάχιστον που υπάρχει έξαρση κρουσμάτων κορωνοϊού, πως πρέπει τουλάχιστον να φοράμε μάσκα; Να κρατάμε αποστάσεις; Τουλάχιστον στους κλειστούς χώρους;

Ο δήμος συγκάλεσε θορυβημένος έκτακτη σύσκεψη. Ο υπεύθυνος της 3ης ΤΟΜΥ γιατρός κ. Ποσονίδης βγήκε από τα ρούχα του για την έλλειψη υλικού και για τα τεστ που δεν γίνονται πλέον από τις Κινητές Ομάδες του ΕΟΔΥ.

Ο πρόεδρος των νοσοκομειακών γιατρών της Αιτωλοακαρνανίας κ. Μπακόπουλος είπε καθαρά και ξάστερα ότι “τα πράγματα έχουν σοβαρέψει” και πως δεν είναι δυνατόν να μην φοράει κανείς πουθενά μάσκα!

Διασώστης του ΕΚΑΒ αναγκάστηκε να βγει επώνυμα ο άνθρωπος και να ζητήσει στήριξη από τον κόσμο και τουλάχιστον να μην γίνεται μπούλινγκ στις οικογένειες και το περιβάλλον των διασωστών!

Ειλικρινά, είναι εικόνα συντεταγμένης κοινωνίας αυτή; Το θεωρούν μαγκιά ή πλάκα κάποιοι αυτό το… αντιστασιακό που κάνουν; Ποιος άλλος πρέπει να χτυπήσει καμπανάκι; Μήπως ο κύριος με την κουκούλα και το δρεπάνι;

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. Anonimos

  Όποιος δεν φοράει μάσκα, γάντια, και να κρατάει αποστάσεις 3 μέτρων τότε στο εξ αποστάσεως, αυτόφωρο και διοικητικό πρόσημο. Αν ξαναπιάσει 2ρη φορά φυλάκιση χωρίς Αναστολή και όχι εξαγοράσιμη. Να την εκτίσει κανονικά. Και φυσικά τα πρόστιμα πρόστιμα.

 2. Αγρινιώτης

  Κάποιος εκπαιδευτικός να απαντήσει για το εάν απαγορεύονται φέτος οι ημερήσιες εκδρομές και οι περίπατοι του συνόλου των μαθητών στα σχολεία. Γνωρίζω απ’ τα παιδιά μου, όπως έλεγαν απ’ την αρχή της χρονιάς πως ούτε στα διαλείμματα θα βγαίνουν όλα μαζί. Τώρα τηρούνται αυτά ή όχι? Ρωτάω γιατί σήμερα το πρωί ήταν στο πάρκο όλοι οι μαθητές και οι καθηγητές του γυμνασίου που βρίσκεται δίπλα και κανένας δε φορούσε μάσκα, ούτε καθηγητής ούτε μαθητές και μαθήτριες. Γέμισε το πάρκο από παιδιά! Γνωρίζει το site ποιος είμαι και μπορώ να το επιβεβαιώσω. Ένας γονέας Αγρινιώτης

 3. Αγρινιώτης

  Συγγνώμη για τη μέρα. Δεν ήταν σήμερα το πρωί αλλά χθες Τρίτη το πρωί. Για να μη μπερδευτούμε.

 4. Γονεας

  Σε πολλά μπαρ τα σαββατόβραδο γίνεται το αδιαχώρητο. Ο ένας πάνω στον άλλον, λες και δεν τρεχει τίποτα, καμία ευθύνη από κανέναν!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.