Σάββατο, 19 Ιουνίου, 2021

Πώς εξαπατήθηκε ηλικιωμένη σήμερα στο Αγρίνιο

Πώς εξαπατήθηκε ηλικιωμένη σήμερα στο Αγρίνιο

apati
Επανεμφάνιση απατεώνων καταγράφηκε σήμερα στο Αγρίνιο με θύμα 79χρονη γυναίκα από την οποία οι επιτήδειοι απέσπασαν 2000 ευρώ. Άνδρας (κανονικής σωματικής διάπλασης) και ξανθιά γυναίκα προσέγγισαν την ηλικιωμένη που βρισκόταν έξω από την κατοικία της και προσποιήθηκαν πως ήταν στενοί φίλοι του γιου της. Για να κάνουν πιο πιστευτά τα λεγόμενα τους συνομίλησαν μπροστά της τηλεφωνικά με άνδρα (τρίτο συνεργό) που υποτίθεται ήταν ο γιος της.
Οι απατεώνες έπεισαν τη γυναίκα να τους παραδώσει 2000 ευρώ με τα οποία υποτίθεται θα πληρώνονταν παράβολα στην Εφορία και ο γιος της στη συνέχεια θα λάμβανε 12000 ευρώ. Η ιστορία τους έγινε πιστευτή από την ανύποπτη ηλικιωμένη που παρέδωσε τα χρήματα . Εν συνεχεία οι δράστες έγιναν…καπνός με μπλέ Ι.Χ. όχημα .
Όταν αργότερα επικοινώνησε με το γιο της η 79χρονη συνειδητοποίησε πως έπεσε θύμα απάτης. Η Αστυνομία ενημερώθηκε και η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Αγρινίου ενεργεί πλέον την προανάκριση και τις έρευνες σχηματίζοντας προς το παρόν δικογραφία σε βάρος αγνώστων.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.