Τετάρτη, 27 Ιανουαρίου, 2021

Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 7χρονου

Πως εξελίσσεται η κατάσταση της υγείας του 7χρονου

asthenis_tempo24.gr_-1Έχοντας βγει νικητής από τη “μάχη” που έδωσε για την ζωή του, ο 7χρονος από την Ζάκυνθο και καταγωγή από το Αγρίνιο, που μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών “Παναγία Βοήθεια”, έχοντας υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, μετά τον τραυματισμό του από ακυβέρνητο σκάφος στην παραλία “Τσιλιβί”, πλέον σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.gr, έχει μπει σε πρόγραμμα καθημερινών φυσιοθεραπειών.
Η κατάτασταση της υγείας του από τους θεράποντες ιατρούς κρίνεται πάρα πολύ καλή, ενώ σύμφωνα με πηγές του tempo24.gr, την Παρασκευή θα επιχειρηθεί ο ανήλικος να σηκωθεί από το κρεβάτι και να κάνει τα πρώτα του βήματα…!
Το επόμενο στάδιο είναι η μεταφορά του, τις επόμενες ημέρες σε Κέντρο Αποκατάστασης των Αθηνών.
Υπενθυμίζεται πως ο 7χρονος, μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Νοσοκομείο του Ρίου το βράδυ της 23ης Ιουλίου και την επομένη ημέρα, Κυριακή 24 του μήνα υπεβλήθη σε λεπτή νευροχειρουργική επέμβαση στο κεφάλι.
Την περασμένη Παρασκευή οι γιατροί τον “ξύπνησαν” από την καταστολή, με τον ανήλικο να ανταποκρίνεται, γεγονός που ανακούφισε και “πλημμύρισε” με δάκρυα χαράς και χαμόγελα αισιοδοξίας την ιατρική ομάδα, τους γονείς και τους συγγενείς του παιδιού.

Μαρία Παπαγιαννακοπούλου
tempo24.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.