Τρίτη, 2 Μαρτίου, 2021

«Πως κάνεις σλάλομ με καρότσι ανάμεσα σε αυτές τις πινακίδες στα νέα έργα;»

«Πως κάνεις σλάλομ με καρότσι ανάμεσα σε αυτές τις πινακίδες στα νέα έργα;»

Επανέρχεται ο Δ.Δ. ,τακτικός επισκέπτης της στήλης και του agrinionews.gr , ο οποίος συχνά παρατηρεί προβλήματα στο κέντρο και την περιφέρεια του Αγρινίου.

Αυτή την φορά έχει επικεντρωθεί στα έργα που γίνονται στην είσοδο του Αγρινίου και στις περιπτώσεις όπου οι πινακίδες στο πεζοδρόμιο εμποδίζουν την διάβαση των πεζών.

Να, πως περιγράφει το πρόβλημα που υπάρχει στην προσπελασιμότητα στο συγκεκριμένο σημείο:

«(…)Χαίρομαι, διότι επεκράτησε πλέον η κοινή λογική(σ.σ. με τα νέα έργα και τις βελτιώσεις που φέρνουν), προχωρώντας από τον κυκλικό κόμβο προς το ΚΤΕΛ, περίπου 150 μέτρα πριν φθάσω σ’ αυτό, σε δρόμο πού δεν έχει ονομασθεί ακόμη, βλέπω το απίθανο θέαμα πού σάς στέλνω. Ένας ξύλινος στύλος (ίσως παλαιός) στη μία άκρη και δύο καινούργιες πινακίδες, η πρώτη στην άλλη άκρη και η δεύτερη στη μέση ακριβώς τού πεζοδρομίου! Το ίδιο σχεδόν και κατά την έξοδο αυτού τού δρόμου στην Εθνική Οδό, με μία πινακίδα στη μέση τού πεζοδρομίου! Γιατί, κύριοι αρμόδιοι; Οι πεζοί, με κάποιον ελιγμό, περνάμε ανάμεσα από αυτή την απίθανη σύνθεση. Πώς όμως θα περάσουν οι αγαπητοί μας αδελφοί με κινητικά προβλήματα και οι αγαπητές μας μητέρες, με τα καλά τους παιδάκια, στο καροτσάκι;

Παρακαλώ θερμώς τούς αρμοδίους να διορθώσουν αμέσως αυτό το ακατανόητο δημιούργημα. Ευχαριστώ θερμώς.  Δ. Δ. «

Το ερώτημα είναι εύλογο: Πως περνάς με καρότσι, κάθε είδους από αυτή την… άσκηση των τριών πινακίδων; Ούτε με τα πόδια δεν το πετυχαίνεις το σλάλομ!

ο (υ)περαστικός

 

dav
dav

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Spi

    Ουτε ρομποτ να ειναι αυτοι που τις τοποθετουν….

  2. Δημήτρης κοντονικας

    Μην γκρινιάζετε βρε χωριάτες
    Η πολη μας είναι υπερτέλεια και ο δήμαρχος κουκλί

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.