Στη σύλληψη δύο ανδρών προχώρησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Αγρινίου για το σοβαρό περιστατικό που συνέβη στα Αη Βασιλιώτικα Αγρινίου. Οι αστυνομικές αρχές εξέδωσαν σχετική ανακοίνωση.
Σε βάρος τους, καθώς και σε βάρος ακόμη πέντε συνεργών τους, σχηματίστηκε δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας, απειλή, εξύβριση και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της έρευνας, το επεισόδιο σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης 16ης Απριλίου. Οι επτά κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε δύο οχήματα, προσέγγισαν τον παθόντα ενώ εκείνος βρισκόταν εντός του αυτοκινήτου του.
Με κίνητρο προηγούμενες διαφορές μεταξύ των οικογενειών τους, οι δράστες εξύβρισαν και απείλησαν τον άνδρα, ενώ ένας από αυτούς πυροβόλησε τουλάχιστον δύο φορές εναντίον του με κυνηγητικό όπλο. Από τα πυρά προκλήθηκαν υλικές ζημιές στο όχημα, χωρίς να αναφερθεί τραυματισμός.
Στο σημείο της επίθεσης διενεργήθηκε αυτοψία, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο κυνηγητικά φυσίγγια.
Η σύλληψη των δύο δραστών έγινε το πρωί της Παρασκευής 17/4, κατά τη διάρκεια συντονισμένης αστυνομικής επιχείρησης σε καταυλισμούς της περιοχής.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αιτωλοακαρνανίας, ενώ οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται εντατικά για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των υπόλοιπων πέντε εμπλεκόμενων.









