Προβλήματα έχουν ανακύψει στην Κατοχή από την σημερινή (2/10) βροχόπτωση, με αρκετούς δρόμους στην περιοχή να έχουν μετατραπεί σε… ποτάμια.
Ενδεικτικές είναι οι εικόνες που καταγράφουν κάτοικοι της περιοχής, οι οποίοι αποδίδουν την συσσώρευση των υδάτων σε ακαθάριστα φρεάτια.
Η Πυροσβεστική και οι υπηρεσίες του Δήμου έχουν σπεύσει στην περιοχή και επιχειρούν για την διαχείριση της κατάστασης. Υπάρχουν αναφορές και για εισροή υδάτων σε υπόγεια σπιτιών.

Όμοια εικόνα ωστόσο παρουσιάζεται και αλλού. Σε ποτάμια έχουν μετατραπεί από την βροχόπτωση και οι δρόμοι στο Αιτωλικό, δίχως ωστόσο να έχουν αναφερθεί σοβαρές ζημιές.













1 Σχόλιο
Ήθελα να ξέρω γιατί οι αρμόδιοι δεν ξεβουλωνουν τους υπονομους, τα ρέματα και γιατί τα ξύνουν όλη μέρα. Όλοι έγιναν προΐσταμενοι και άραξαν σαν τα παροπλισμένα βαπόρια