Κυριακή, 26 Ιανουαρίου, 2020

Φωτιά προκάλεσε σοβαρές ζημιές σε κατοικία της Ποταμούλας

Δεκάδες κλήσεις (για φλεγόμενoυς κάδους, καμινάδες κ.α.) δέχθηκε από την περασμένη Παρασκευή η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου. Πριν λίγη ώρα φωτιά προκάλεσε ζημιές σε κατοικία της Ποταμούλας .

pyrosvestiki-nychta-megali1-1
Ζημιές σε κατοικία της Ποταμούλας προκάλεσε φωτιά πριν λίγη ώρα.
Συγκεκριμένα, η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου ενημερώθηκε στις 19:55 για φωτιά σε οικία στην Ποταμούλα Αγρινίου δέχθηκε. Στο σημείο έσπευσαν δύο πυροσβεστικά οχήματα με πέντε άνδρες, ωστόσο η οικογένεια που κατοικεί στο σπίτι είχε καταφέρει ήδη να περιορίσει τη φωτιά.
Η φωτιά εκδηλώθηκε σε υπνοδωμάτιο του σπιτιού, πιθανότατα από ηλεκτρική σόμπα.Το εσωτερικό του δωματίου και όλα τα σε αυτό κάηκαν ολοσχερώς , ευτυχώς όμως δεν κινδύνεψε ανθρώπινη ζωή.Την προανάκριση έχει αναλάβει η Π.Υ. Αγρινίου.
Τα τελευταία 24ωρα η Πυροσβεστική Υπηρεσία Αγρινίου «τρέχει» σε διάφορα συμβάντα, τα περισσότερα εκ των οποίων έχουν να κάνουν με φλεγόμενους κάδους, λόγω της ρίψης στάχτης από τα τζάκια.
Κλήσεις για αντίστοιχο συμβάν υπήρξαν δύο χθες τη νύχτα και μία σήμερα το μεσημέρι για κάδο στην οδό Φιλελλήνων.
Σε σπίτια στην Παραβόλα και το Αγρίνιο, για φωτιά που εκδηλώθηκε σε καμινάδες, που προκλήθηκαν κυρίως λόγω του μη σωστού καθαρισμού τους, κλήθηκαν οι πυροσβέστες σήμερα .
Στην Παραβόλα και τη Μεγάλη Χώρα , πυροσβεστικά οχήματα απασχολήθηκαν για κατάσβεση φωτιάς σε καλαμιές και γεωργική έκταση αντίστοιχα, που ευτυχώς σε καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν εξαπλώθηκε.
Νωρίτερα σήμερα κάηκε ολοσχερώς κολόνα της ΔΕΗ στα Όχθια Αγρινίου, στο ύψος της Ιονίας οδού. Η φωτιά εξαπλώθηκε στην κολόνα, από καλάμια που καίγονταν σε αποστραγγιστική τάφρο.
Συνολικά από την Παρασκευή , η Πυροσβεστική Αγρινίου έχει δεχθεί κλήσεις και έχει συνδράμει σε 25 συμβάντα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.