Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου, 2021

Πουλάει τόσο το “σάλος στο Αγρίνιο” και το “σάλος με Αγρινιώτισσα”;

Πουλάει τόσο το “σάλος στο Αγρίνιο” και το “σάλος με Αγρινιώτισσα”;
savvidis-vladimir-708Δεν ξέρουμε τι έχει πιάσει διάφορα μη Αιτωλοακαρνανικά site με το Αγρίνιο, μάλλον είναι πολύ το κοινό, πουλάει η πόλη, οπότε την τιμούν συχνά.
Δεν εξηγείται αλλιώς η αναφορά σε θέματα με πολύ, λίγο ή και καθόλου Αγρίνιο μέσα τους, που όμως στους τίτλους πέφτει πολύ “ταρατατζούμ” με το όνομα της μαρτυρικής πόλης.
Για παράδειγμα ΕΔΩ βλέπουμε ένα άρθρο για μια κυρία από το Αγρίνιο που είναι σε βίντεο με άγριο σεξ το οποίο έχει ίσαμε 500.000 χτυπήματα κι έχει προκαλέσει σάλο στην κοινωνία της Πάτρας(γιατί μόνο της Πάτρας;)
Η, δε, κυρία σκέφτεται ταυτόχρονα και μηνύσεις να κάνει αλλά και να φύγει από τη χώρα!
Είναι, σημειωτέον,”πολύ εντυπωσιακή στην εμφάνιση και υπολογίζεται γύρω στα 36″! Για του λόγου το αληθές μάλιστα στο άρθρο έχει και μια φωτογραφία, από κάποια αδερφή της Καρντάσιαν μάλλον…Τώρα, “γύρω στα 36”- ούτε καν 35 ή 40- είναι μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση ειδικά για κάποια που είναι γνωστή, ξέρουμε πως είναι από το Αγρίνιο, ενώ χαρακτηρίζεται και “θύμα” και “ατυχής”. Όπως το βλέπετε, με εισαγωγικά!
Αλλά για δείτε κι ΕΔΩ μια παρόμοια προσέγγιση: “Σάλος στο Αγρίνιο. Το μυστικό που ήταν “θαμμένο” σε βενζινάδικο”. Μισό λεπτό, σάλος γιατί βρέθηκε στο Αγρίνιο λαθραίος καπνός; Σάλος; Αυτό δείχνει μεγάλη άγνοια για την μαρτυρική μας πόλη, φίλοι και φίλες, δεν είμαστε όλοι οπαδοί του “πες ότι θες για μένα αρκεί να λες σωστά το όνομά μου”.
Ας ασχοληθούμε εδώ στη δυτική Ελλάδα με την επένδυση του εμίρη που δεν έγινε ή με τα πετρέλαια στον Πατραϊκό, τα οποία θα φέρουν τεράστιες εταιρίες και συγχρόνως αντιδράσεις. Το κους-κους φέρνει κανένα “χτύπημα” αλλά “σάλος” δεν είναι με τίποτε, στην εποχή που ζούμε.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

 1. Σεπτέμβριος Καίσαρ

  Με αυτόν τον τρόπο παρουσιάζονται οι ειδήσεις εδώ και πολλά χρόνια στην Πάτρα.
  Κάποιος μετέφερε τον ιο της “κατινίστικης καρναβαλικής ειδησεογραφίας του μινάρα” στο Αγρίνιο.
  Τόσο δύσκολο είναι να το σκεφτείτε απο που προέρχεται ο σάλος;
  Υπάρχει όμως και η άλλη εξήγηση.
  “Μάθανε πως πηδιόμαστε πλακώσαν και οι κουμπάροι”
  Κάτω Αχαγιά και πατρινοθρεμμένοι.
  Ως εδώ.
  Και όποιος κατάλαβε.

 2. antikeimenikos

  Σάλος στο Μεσολόγγι!!!

  Ψεκασμένοι Μεσολογγίτες που το 2014 μοιράστηκαν κοινωνικό μέρισμα και ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα συνεχίζουν να ψηφίζουν Σύριζα!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.