Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Iκανοποίηση στο ΔΗΠΕΘΕ Αγρινίου για την πρεμιέρα του «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» του Μποστ

4Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή η πρεμιέρα της κωμωδίας του Μποστ «Ρωμαίος και Ιουλιέτα» στην θερινή σκηνή στον πίσω προαύλιο χώρο του 5ου Δημοτικού Σχολείου Αγρινίου.
Η παράσταση, σε σκηνοθεσία της Κάτιας Ζαρκάδα, γοήτευσε τους Αγρινιώτες που, παρά τις υψηλές θερμοκρασίες, επέλεξαν να παρακολουθήσουν μια από τις πλέον αγαπημένες κωμωδίες του σύγχρονου ελληνικού θεάτρου.
Ο Kαλλιτεχνικός Διευθυντής Νίκος Καραγέωργος δήλωσε σχετικά: «Απόψε είμαι διπλά χαρούμενος. Η θεατρική ομάδα του ΔΗΠΕΘΕ, υπό τις οδηγίες της Κάτιας Ζαρκάδα, κατάφερε να αποδώσει τον ανατρεπτικό και πάντα καυστικό λόγο του Μποστ. Δεν μπορώ όμως να μην δηλώσω ευγνώμων για την συμμετοχή του κόσμου. Σε μία ιδιαίτερα θερμή βραδιά το κοινό, από την γενική πρόβα κιόλας, αγκάλιασε την προσπάθεια και επιβράβευσε την επιλογή μας. Με συγκίνηση άκουσα τους θεατές να λένε ότι η παράσταση λειτούργησε ως όαση δροσιάς. Μέχρι την Κυριακή 16 Ιουλίου ο «Ρωμαίος και η Ιουλιέτα» θα παίζεται σε αυτό τον χώρο. Ετοιμαζόμαστε ήδη για την περιοδεία που θα ξεκινήσει στις 20 Ιουλίου και θα διαρκέσει έως τις 20 Αυγούστου σε χωριά και πόλεις της Αιτωλοακαρνανίας και της Δυτικής Ελλάδας».
Παραστάσεις: Καθημερινά από τις 30 Ιουνίου έως και 16 Ιουλίου 2017
Κρατήσεις:Στο γραφείο του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. τις εργάσιμες ημέρες στο τηλέφωνο 26410- 21158 από τις 9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ
Τιμή εισιτηρίου : 8 € Γενική είσοδος
Πώληση εισιτηρίων:
Από τις 23 Ιουνίου καθημερινά στο ταμείο του Θεάτρου από τις
11.00 π.μ – 13.00 π.μ.
Ενώ τα απογεύματα των παραστάσεων από τις 30 Ιουνίου έως 16 Ιουλίου η πώληση των εισιτηρίων θα γίνεται στο χώρο του 5ο Δημοτικού Σχολείου από τις 19.30 – 21.15
ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Επειδή οι θέσεις δεν είναι αριθμημένες θα ισχύει η σειρά προσέλευσης σε κάθε παράσταση.

1 2 3 4 5 6 7

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.