Δευτέρα, 19 Απριλίου, 2021

“Σαν μωρό που κυλάει”: έως 15 Μαρτίου η βρεφική παράσταση του Μικρού Θεάτρου

“Σαν μωρό που κυλάει”: έως 15 Μαρτίου η βρεφική παράσταση του Μικρού Θεάτρου

Συνεχίζεται η βρεφική παράσταση του Μικρού θεάτρου «Σαν μωρό που κυλάει» και ανοίγει την αγκαλιά της για τους λιλιπούτειους φίλους της για να ζήσουν τις πρώτες θεατρικές τους εμπειρίες.

Η νέα βρεφική παράσταση του Μικρού Θεάτρου κύλησε κι έρχεται από 9 Φεβρουαρίου και κάθε Κυριακή έως 15 Μαρτίου στις 11:30 να συναντήσει βρέφη από 8 μηνών έως και νήπια 4 ετών.

Ρόδες που κυλάνε , που φεύγουν, ταξιδεύουν, επιστρέφουν, στριφογυρίζουν, ψάχνουν και βρίσκουν και πάνε παρακάτω… στη ζωή και στο παιχνίδι. Μια μέρα όπως όλες οι άλλες που έπαιζα κρυφτό, μια κρυψώνα μού φανέρωσε έναν ολόκληρο κόσμο.

Έναν κόσμο που κυλάει και γλιστράει αλλά και στέκεται όταν έχει κάτι να πει και κάτι να μου θυμίσει. Πώς βγαίνει ο χρόνος μέσα από μια ρόδα και πώς είναι να προχωράς και οι πατούσες σου να μεγαλώνουν, άρα και τα βήματά σου; Για να σε πάνε που; Ένας ήχος που βγαίνει από μια βαλίτσα που βγαίνει από μια ρόδα που βγαίνει από τον χρόνο που κυλάει σαν μωρό, δίνει μια ρετρό διάθεση και η ατμόσφαιρα θυμίζει παρελθόν, παρόν και μέλλον μαζί!

Κι εκεί καταλαβαίνω, καταλαβαίνεις ότι όλα κυλάνε και πάμε πάλι από την αρχή και η ιστορία επαναλαμβάνεται με άλλους μικρούς ανθρώπους που μεγαλώνουν και μετά μικραίνουν και μετά έρχονται κι άλλοι κι άλλοι κι άλλοι για να τα καταφέρουν μόνοι τους…. και η Τζένη Βάνου κάπου πίσω σε όλο αυτό να τραγουδάει «είμαστε τόσο μόνοι μικρή μου σελήνη….» και το παιχνίδι να συνεχίζεται…

Η παράσταση είναι μια θεατρική εμπειρία και για τους ενήλικες που πραγματικά αγαπούν το θέατρο! Δεν χρειάζεται απαραίτητα η συνοδεία μωρού ή παιδιού!

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ

Σύλληψη-σκηνοθεσία-μουσική επιμέλεια: Κατερίνα Καραδήμα
Σκηνικά-κοστούμια: Μάριος Ράμμος
Βοηθός σκηνοθέτη: Σπυριδούλα Κουμπούρη
Φωτογράφιση-τρέιλερ-αφίσα: Αντώνης Μίκροβας

ΠΑΙΖΕΙ:
Ειρήνη Κοψαλή

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: Κυριακή 9 Φεβρουαρίου
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ:
Κάθε Κυριακή
ΩΡΑ: 11:30
Έως 15/3

Διάρκεια παράστασης: 35΄

Γενική είσοδος: 7 ευρώ

ΜΙΚΡΟ ΘΕΑΤΡΟ
ΚΕΝΤΡΟΥ 26 ΑΓΡΙΝΙΟ
Τηλ.κρατήσεων 2641046619

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.