Δευτέρα, 23 Μαΐου, 2022

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας: Ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες

Πρόεδρος Επιμελητηρίου Λευκάδας: Ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες

Mετά τις αντιδράσεις που προκάλεσαν τα γραφόμενα του σε διάλογο στο facebook (διαβάστε ΕΔΩ) ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Λευκάδας, Σωτήρης Σκιαδαρέσης, προέβη σε δημόσια συγνώμη με την ακόλουθη τοποθέτηση:

Με αφορμή τις δικαιολογημένες αντιδράσεις που προκάλεσε σχόλιο μου σε δημοσίευση φίλου στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, αισθάνομαι την ανάγκη να διευκρινίσω ότι οποιαδήποτε αναφορά μου σε συγκεκριμένες πληθυσμιακές ομάδες ήταν τουλάχιστον ατυχής.

Η Λευκάδα είναι και θα παραμείνει μια ξεχωριστή όαση ομορφιάς και ένας φιλόξενος προορισμός χαράς και ξεκούρασης για όλους… και ιδιαίτερα για τους γείτονές μας της Ηπειρωτικής Ελλάδας. Σε καμία περίπτωση μία λάθος διατύπωση δεν έχει να κάνει με τις απόψεις μου για όλους αυτούς γύρω μας που στηρίζουν χρόνια τώρα την Λευκάδα.

Είναι προφανές ότι έχω αποσύρει το επίμαχο σχόλιο και ζητάω συγνώμη από τους φίλους Αιτωλοακαρνάνες και Ηπειρώτες αν τους στεναχώρησα, όμως με την λέξη που κακώς χρησιμοποίησα δεν εννοούσα αυτούς. Ήθελα να εστιάσω στις κακές συνήθειες ανθρώπων πανελλαδικά ακόμα και από το εξωτερικό ή και τη Λευκάδα σε ότι αφορά τα σκουπίδια, την ρύπανση του περιβάλλοντος και το κυκλοφοριακό που δημιουργούμε ακόμη και εμείς οι ίδιοι σε διάφορα σημεία σε ώρες αιχμής.

Θέματα που ενδιαφέρουν

2 Σχόλια

  1. Νικος

    Δεν είναι τυχαίο που τα γκρουπ των Άγγλων ιταλων Γερμανών και γενικώς των πλούσιων σε εισαγωγικά και μη Ευρωπαίων έχουν φύγει για γειτονικούς νομούς και οι Λευκαδίτες δουλεύουν με γκρουπ από Αλβανία και γενικώς ανατολικοευρωπαιους. Τους αιτολοακαρνανες και τους Ηπειρώτες τους αποκαλούν βλαχους. Καλύτερα θα είναι λοιπόν οι βλάχοι και οι γυφτοι να διαλέξουν προορισμούς όπως Πρέβεζα και Θεσπρωτία. Εγώ προσωπικά αυτό το κάνω χρόνια.

  2. ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΓΡΙΝΙΟ

    ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ.ΓΕΛΑΔΙΑ ΦΥΛΑΤΕ ΑΚΟΜΗ.ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ ΕΙΣΤΕ.ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΓΡΙΝΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,ΚΑΙ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥΣ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ…..ΔΕΚΑΡΑ ΤΣΑΚΙΣΤΗ ΣΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΣΑΣ;ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.