Πέμπτη, Ιούνιος 20, 2019

Πρόεδρος ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας: «Θα γίνει κανονικά το καρναβάλι της Κατούνας»

Δημοσίευμα τοπικού blog που ανέφερε ότι δεν θα γίνει φέτος, για πρώτη φορά μετά από οκτώ χρόνια, το καρναβάλι της Κατούνας, διέψευσε ο Πρόεδρος του ΝΠΔΔ Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, Παντελής Αποστολάκης.

Ο κ. Αποστολάκης μάλιστα κάνει λόγο για παραπληροφόρηση στο βωμό της αντιπολίτευσης και τονίζει, «στην Κατούνα λοιπόν καρναβάλι θα γίνει κανονικά (απλά στην αφίσα το αναφέρουμε ως αποκριάτικο πάρτυ). Τα παιδιά με στολές (που άλλες προμηθεύτηκαν από τον Δήμο και άλλες τις έφτιαξαν τα παιδιά στο ΚΔΑΠ) θα ξεκινήσουν κανονικά την παρέλαση τους από το Δημοτικο σχολείο και με μπροστάρη τον «Ρουφιάνο», θα καταλήξουν στην πλατεία της Κατούνας όπου θα στηθεί ένα μεγάλο αποκριάτικο πάρτυ με Κλοουν παιχνίδι, μουσική και χορό. Στο τέλος θα κάψουν τον «Ρουφιάνο της Κατούνας».

Τέλος να ενημερώσω ότι τα παιδιά της Κατουνας θα πάρουν μέρος στο 2ο παιδικό καρναβαλι. Με λεωφορεία μισθωμένα από τον Δήμο τα παιδιά θα μεταφερθούν στην Βόνιτσα για να παρελάσουν με όλα τα παιδιά του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας σε ένα τρελό αποκριάτικο δικό τους πάρτυ».

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το πρόγραμμα αποκριάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Ακτίου – Βόνιτσας, στην Κατούνα είναι προγραμματισμένο αποκριάτικο πάρτι για τις 11:00 το πρωί της Κυριακής 10 Μαρτίου.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.