Τρίτη, 26 Ιανουαρίου, 2021

Προεκλογική άσφαλτος

Προεκλογική άσφαλτος

Πλησιάζει ο εκλογικός Μάιος και είναι στο… φουλ η συντήρηση του οδικού δικτύου της Αιτωλοακαρνανίας.
Παντού όπου πέφτει έστω και λίγη άσφαλτος ή περνάει γκρέιντερ είναι ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας τον τελευταίο καιρό. Αεικίνητος, πάει από δω κι από κει και κατά μια διαβολική σύμπτωση πέφτει όλο πάνω σε κάτι έργα! Λογικό κάποιος να πει πως όλη αυτή η κινητικότητα σχετίζεται με τις επικείμενες εκλογές.
Επισήμως, βέβαια, τίποτε από όλα αυτά δεν είναι προεκλογικό όμως η αλήθεια είναι ότι τόση ασφαλτόστρωση και τόση «συντήρηση οδικού δικτύου” που έχει παρακολουθήσει αυτές τις μέρες δεν την είχε δει εδώ και πολύν καιρό.
Τσακώνει από έναν αντιπεριφερειάρχη ανά ενότητα (δηλαδή πρώην νομό) και με την συνοδεία υπηρεσιακών πάει το φρεάτιο όμβριων υδάτων και το ασφαλτόμιγμα σύννεφο! Ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Λύτρας που είναι για υποδομές και δίκτυα, δε, έχει πάρει φωτιά, δεν προλαβαίνει ο άνθρωπος.
Και είναι αρχές Νοεμβρίου ακόμα! Φανταστείτε τι έχει να γίνει εκεί κατά τον Μάρτη, Απρίλη… Θα οργωθεί η άσφαλτος και μακάρι να αντέξει κι εκείνος και όσοι ακολουθούν από κοντά. Κι έρχεται και χειμώνας, θα έχει βροχές, κατολισθήσεις, φαινόμενα…
Μετά τον Φαρμάκη και από την διαφαινόμενη αντάρτικη υποψηφιότητα Σπηλιόπουλου μην τον είδατε μην τον απαντήσατε τον Περιφερειάρχη. Ίσως οδηγήσει κι ο ίδιος καμιά μπετονιέρα τους επόμενους μήνες…

Θέματα που ενδιαφέρουν

4 Σχόλια

 1. ????????

  Ο Κατσιφάρας με την σταρακα και τον λύτρα ,μέχρι bungee jumping θα κάνουν προκειμένου να βγουν στης επερχόμενες εκλογές….

 2. Ασι

  Ήρθε ο καιρος για τον πουλο κ αν δε τον ξέρουν θα τον μάθουν εκεί κατά τον Μαιο

 3. Α,Ω

  Και όπως έλεγε η μεγάλη Άντζελα Δημητρίου ” ουδείς άσφαλτος “

 4. Γιαννης

  Κατσιφαρας. Φτάνει η κοροιδια για την Αιτωλοακαρνανία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.