Σάββατο, 11 Ιουλίου, 2020

Προελαύνει η ομάδα ποδοσφαίρου των αστυνομικών της Ακαρνανίας

17354713_10208881957318770_953218537_n

Την Τρίτη 14/03/2017 και ώρα 12:00 η ομάδα ποδοσφαίρου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ακαρνανίας επικράτησε της αντίστοιχης ομάδας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας για την 4η αγωνιστική του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου Διευθύνσεων Αστυνομίας, σε αγώνα που διεξήχθη στο ΕΜΙΛΕΟΝ ,με σκορ 2-0 και με τη νίκη αυτή πέρασε ως πρώτη στον όμιλο της, στην ημιτελική φάση του πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη.
Στις προηγούμενες αγωνιστικές, επικράτησε την 1η αγωνιστική εντός έδρας της Δ.Α. Λευκάδος 1-0, την 2η αγωνιστική της Δ.Α. Μαγνησίας εκτός έδρας με σκορ 0-4 ενώ την 3η αγωνιστική είχε ρεπό. Για την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων απομένει ένας ακόμη αγώνας την ερχόμενη Τετάρτη στην Λευκάδα, αδιάφορος βαθμολογικά για την Δ.Α. Ακαρνανίας.
Η ποδοσφαιρική ομάδα της Δ.Α. Ακαρνανίας λαμβάνει μέρος στο πρωτάθλημα μετά από διάστημα πέντε ετών και για πρώτη φορά πέρασε στην ημιτελική φάση κάνοντας μέχρι στιγμής πολύ καλή πορεία έχοντας τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με τέρματα 7-0.
Η ομάδα ευχαριστεί θερμά τους χορηγούς της: την Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Ακαρνανίας (Ε.Α.Υ.Α.), την Τοπική Διοίκηση Ακαρνανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών (Ι.Ρ.Α.),το EMILEON Sport Center και την Π.Α.Ε. Παναιτωλικός, την πιτσαρία SERGIO και τον Διεθνή ποδοσφαιριστή ΔΑΡΛΑ Φίλιππο, το πρακτορείο ΟΠΑΠ «Η γωνιά της τύχης», την επιχείρηση «Αφοί ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ» στην περιοχή Πεταλούδα και την ποδοσφαιρική ομάδα «Ιναχος Βάλτου» . Τέλος ευχαριστεί θερμά τον Διοικητή της Τροχαίας Αγρινίου  Μιχαήλ Ντζιακώστα για την προσφορά του στην ομάδα.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.