Κυριακή, 1 Αυγούστου, 2021

Προετοιμάζεται για την επαναλειτουργία του κέντρου της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Προετοιμάζεται για την επαναλειτουργία του κέντρου της η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου

Η ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου μετά από δύο μήνες, που λόγω της πανδημίας σταμάτησε να προσφέρει τις ιατρικές-θεραπευτικές της φροντίδες στα «Γενναία Παιδιά», ξεκίνησε έναν αγώνα προετοιμασίας για την ασφαλή επανεκκίνηση.

Σύμφωνα με τις οδηγίες του Ε.Ο.Δ.Υ.Υ. λαμβάνονται όλα τα αναγκαία μέτρα πρόληψης και προφύλαξης.

Το Κέντρο απολυμάνθηκε και εξοπλίστηκε με τα απαραίτητα μέσα, όπως αντισηπτικά, μάσκες και γάντια μίας χρήσεως, ιατρικές στολές, νοσοκομειακές ποδιές κλασσικές, ασπίδες προστασίας προσώπου, ποδονάρια, απολυμαντικά πατάκια, συσκευές απολύμανσης και αποστείρωσης, καθώς και ό,τι άλλο βοηθάει την ασφαλή λειτουργία.

Με υψηλό αίσθημα ευθύνης η Τ.Δ.Ε., καθώς και οι εργαζόμενοι της ΕΛΕΠΑΠ, ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επαναλειτουργία του κέντρου. Τα ωφελούμενα παιδιά (περίπου 153) ανεβάζουν το κόστος των μέτρων πρόληψης, ενώ παράλληλα το Κέντρο όλο αυτό το διάστημα της καραντίνας στερούνταν εσόδων“, τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση.

Η ΕΛΕΠΑΠ απευθύνει έκκληση στα μέλη της και σε κάθε πολίτη χωριστά να ενισχύσουν την προσπάθειά της προς εξεύρεση των απαραίτητων πόρων για την αγορά των αναγκαίων μέσων πρόληψης και προφύλαξης.

Ήδη κάποιοι συμπολίτες μας έχουν ανταποκριθεί στην έκκληση αυτή  τους οποίους και η ΕΛΕΠΑΠ ευχαριστεί θερμά.

“Κατανοούμε ότι το οικονομικό περιβάλλον είναι δυσμενές και η κρατική μέριμνα περιορισμένη εκ των πραγμάτων, αλλά είμαστε αισιόδοξοι ότι στο τέλος θα κερδίσουμε τον αγώνα με τη συμπαράσταση και την ενίσχυση των πολλών. Σύντομα θα ανακοινωθεί η ημερομηνία επαναλειτουργίας του Κέντρου”, καταλήγει η ΕΛΕΠΑΠ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.