Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου, 2020

Πρόγνωση καιρού για Μεσολόγγι -Αγρίνιο-Αμφιλοχία -Ναύπακτο το τριήμερο 3-3-17 έως 5-3-17

kairosΜε ηλιοφάνεια και σταδιακή άνοδο της θερμοκρασίας θα περάσουν το Σαββατοκύριακο οι κάτοικοι της Δυτικής Ελλάδας.

Από την  Κυριακή το  απόγευμα όμως, θα έχουμε σταδιακή αλλαγή του καιρού με αραιή συννεφιά κυρίως από το απόγευμα, η οποία σταδιακά θα γίνεται πιο πυκνή.

Αναλυτικά στις πόλεις Αγρινίου-Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου-Ναυπάκτου-Αμφιλοχίας θα επικρατήσουν οι εξής καιρικές συνθήκες.

Για την Ιερά Πόλη Μεσολογγίου προβλέπεται:

Παρασκευή 3-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Σάββατο 4-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 5-3-2017

Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και θα  επικρατήσει συννεφιά.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.Μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανά τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην Ιερά Πόλη Μεσολογγίου εδώ http://mesologgi.meteoclub.gr/

Για την πόλη του Αγρινίου προβλέπεται:

Παρασκευή 3-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8  βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Σάββατο 4-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 βαθμούς η ελάχιστη έως 22 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 5-3-2017

Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και θα  επικρατήσει συννεφιά.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 21 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την πόλη της Ναυπάκτου προβλέπεται:

Παρασκευή 3-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9  βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Σάββατο 4-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 5-3-2017

Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και θα  επικρατήσει συννεφιά.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΒΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 20 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Για την πόλη της Αμφιλοχίας προβλέπεται:

Παρασκευή 3-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9  βαθμούς η ελάχιστη έως 18 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Σάββατο 4-3-2017

Ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

Κυριακή 5-3-2017

Αρχικά θα έχουμε ηλιοφάνεια με λίγες τοπικές νεφώσεις οι οποίες σταδιακά από το μεσημέρι και μετά θα αυξηθούν και θα  επικρατήσει συννεφιά.Οι άνεμοι θα πνέουν από  ΝΔκές διευθύνσεις ασθενείς εντάσεως 2-3 μποφώρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 βαθμούς η ελάχιστη έως 19 βαθμούς η μέγιστη τοπικά.

http://www.meteoclub.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.