Κυριακή, 29 Νοεμβρίου, 2020

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ιδρύματος «Μάργαρη» στην Αμφιλοχία

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του ιδρύματος «Μάργαρη» στην Αμφιλοχία

AMFILOCHIA 2017.1
Η Πινακοθήκη Μαργάρη και ο  Δήμος  Αμφιλοχίας προσκαλούν στην έκθεση έργων mail art με θέμα την μετατόπιση της εθνικής οδού και τίτλο “IT’S OH SO QUIET” και στρογγυλή τράπεζα με θέμα AMFILOHIA RESTART/ΙΔΕΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ με ομιλητές τους:

Α.Δημητρακόπουλο (Αναπληρωτή καθηγητή Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Α. Ευφραιμίδη (Mountain Bike Instructor, Σύμβουλο Οπτικής Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Reading),  Δρ. Α. Ζουρλαδάνη (Διδάσκουσα Σ.Ε.Φ.Α.Α. ,Α.Π.Θ.), Μ. Λαζαρίδου (Εικαστικό, μέλος της ομάδας καλλιτεχνών beforelight), Α. Παπαγεωργίου (Αναπληρωτή καθηγητή Τμήματος Αρχιτεκτόνων Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Ν.Πατσαβό (Διδάσκοντα Αρχιτεκτονικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και Πολυτεχνείου Κρήτης), Δρ. Α. Ρίζο (Σύμβουλο Οπτικής Επικοινωνίας, Πανεπιστήμιο Reading)  και Λ. Χατζηιακώβου ( Art Box Creative Arts Management).

Θα μιλήσουν για τον αθλητικό τουρισμό, το city branding, τον φωτισμό στο δημόσιο χώρο, τον τουρισμό και τη σχέση του με την αρχιτεκτονική και για τον πολιτιστικό τουρισμό.

Εγκαίνια  Έκθεσης και Ομιλίες: Παρασκευή 21 Ιουλίου 2017-07-01

Διάρκεια Έκθεσης :21/7/17-31/7/17

Ώρες Λειτουργίας : ΔΕ-ΤΡ-ΤΕ-ΠΕ-ΠΑ 20.00-22.00 και ΣΑ-ΚΥ 10.00-12.00 και 20.00-22.00

Παράλληλες Εκδηλώσεις

Μουσική Performance

 20/7/ 2017, 21:30                                                                                                         

 Παλιά Πλαζ Αμφιλοχίας

Μουσική Performance του Δημήτρη Καραγεώργου, συνεργάτη του Κέντρου Σύγχρονης Μουσικής Έρευνας (Κ.ΣΥ.Μ.Ε.) του Ι. Ξενάκη, μέλους του Eλληνικού Συνδέσμου Συνθετών Hλεκτροακουστικής Mουσικής (E.Σ.Σ.H.M.) και της Ελληνικής Εταιρίας Ακουστικής Οικολογίας.

Ακολουθεί beach party.

Θεραπευτική άσκηση

22/7/ 2017, 09:45                                                                                                 

Χώρος Κ.Α.Π.Η. Αμφιλοχίας

Με δεδομένο ότι η άσκηση είναι η μόνη μη φαρμακευτική αντιμετώπιση για όλα σχεδόν τα προβλήματα (σωματικά, ψυχολογικά κλπ), η  Σία Ζουρλαδάνη (Διδάσκουσα Σ.Ε.Φ.Α.Α. , Α.Π.Θ.), θα επιμεληθεί workshop θεραπευτικής άσκησης για τους κατοίκους της πόλης.

Με την υποστήριξη του Δήμου Αμφιλοχίας και του Υ.Π.Π.Ο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.