Τετάρτη, 28 Οκτωβρίου, 2020

Πρόγραμμα εξειδικευμένων ιατρείων στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου

orthopedika

Έπειτα από την πετυχημένη έναρξη της συνεργασίας του Ιπποκρατείου Ιδρύματος Αγρινίου με εξειδικευμένους ιατρούς  Ώμου/Γόνατος, Άκρου ποδός και Σπονδυλικής Στήλης ανακοινώνεται η συνέχεια και το πλήρες πρόγραμμα για τις επόμενες επισκέψεις τους στην Κλινική μας.

fotis-tsoukas

Στις 25  Μαίου ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος – Αθλίατρος εξειδικευμένος σε Γόνατο και Ώμο, Κος Φώτης Τσούκας θα δέχεται συμπολίτες μας στην Κλινική μας, κατόπιν ραντεβού.

Ο Κος Τσούκας με μεγάλη εμπειρία στην ορθοπαιδική χειρουργική είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής Ελάχιστα Επεμβατικών Τεχνικών (MIS) Ρομποτικής Χειρουργικής. Από το 2002 εργάζεται στο νοσοκομείο METROPOLITAN ως επιμελητής Ορθοπαιδικός Χειρούργος ενώ από το 2009 είναι Διευθυντής Ορθοπαιδικός.

Ειδικεύεται σε όλο το φάσμα της Ορθοπαιδικής με ειδίκευση στις αθλητικές κακώσεις, στην αρθροσκόπηση γόνατοςώμου με ελάχιστα επεμβατικές τεχνικές και χρήση ρομποτικής χειρουργικής, όπου αυτή εφαρμόζεται, εξασφαλίζοντας στους ασθενείς αποτελεσματική φροντίδα και ασφάλεια με ανώδυνη και γρήγορη αποκατάσταση.

athanasios-badekas

Στις 15 και 16 Ιουνίου ο Ορθοπαιδικός – Χειρούργος – Τραυματιολόγος εξειδικευμένος σε ζητήματα Άκρου – Ποδός, κος Αθανάσιος Μπαδέκας θα δέχεται συμπολίτες μας, κατόπιν ραντεβού, όπου θα γίνεται ιατρικός έλεγχος καθώς και πελματογράφημα.

Ο Κος Μπαδέκας ειδικεύεται:

  • Πλατυποδία,κοιλοποδία
  • Παραμορφώσεις ποδιού
  • Επανορθωτικές επεμβάσεις κότσι
  • Διαβητικό, ρευματοειδές πόδι
  • Αρθροσκόπηση ποδοκνημικής,
  • Αρθρίτιδα-Τραύμα

Είναι Διευθυντής του Ορθοπαιδικού Τμήματος της ΕΛ.ΑΣ  ενώ διετέλεσε Πρόεδρος Επιστημονικής Επιτροπής Ευρωπαϊκής Εταιρείας Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής από το 2006 έως το 2012, Διευθυντής Ορθοπαιδικής Κλινικής άκρου Ποδός Ποδοκνημικής Νοσοκομείου Metropolitan από το 2008 έως το 2012, Διευθυντής Κλινικής Άκρου Ποδός Ποδοκνημικής (FitFeet) στους WorldSpecialOlympicsAthens 2011 και Διευθυντής Αθλητιατρικής Κλινικής Κάτω Άκρων στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2004.

thanos-dendilopoulos

Τέλος, στις 15 και 16 Ιουνίου και ο ειδικός Νευροχειρούργος εξειδικευμένος στην Σπονδυλική Στήλη, κος Θάνος Δερδιλόπουλος θα δέχεται συμπολίτες μας, επίσης κατόπιν ραντεβού.

Ο Ιατρός κος Αθανάσιος Δερδιλόπουλος έχει εξειδικευθεί στην αντιμετώπιση όλων των νευροχειρουργικών παθήσεων ενηλίκων και παίδων:
Παθήσεις Σπονδυλικής Στήλης
-Παθήσεις Εγκεφάλου (κακώσεις, όγκοι, αιμορραγίες, αγγειακές δυσπλασίες, υδροκέφαλος, επιληψία)
-Παθήσεις νωτιαίου μυελού
-Παθήσεις περιφερικών νεύρων
-Παιδονευροχειρουργική (αναπτυξιακές ανωμαλίες κρανίου/σπονδυλικής στήλης)
-Λειτουργική Νευροχειρουργική (αντιμετώπιση χρόνιου πόνου, σπαστικότητας και λοιπών νευρολογικών διαταραχών, νευροδιέγερση / νευροτροποποίηση)

Ο Ιατρός επέστρεψε προ διετίας μόνιμα στην Ελλάδα μετά από 27ετή πορεία στη Γερμανία (1989 – 2016). Σπούδασε στο JohannesGutenbergΠανεπιστήμιο του Mainz και ξεκίνησε την εξειδίκευσή του στην Πανεπιστημιακή Κλινική της Φρανκφούρτης. Τα περισσότερα χρόνια της γερμανικής του σταδιοδρομίας εργάσθηκε στη μεγαλύτερη Πανεπιστημιακή Κλινική της Ευρώπης, τη Charité του Βερολίνου, όπου ολοκλήρωσε την εξειδίκευσή του και διατέλεσε επιμελητής μετά την απονομή του τίτλου ειδικότητας το 2007 από τον Ιατρικό Σύλλογο Βερολίνου. Από το 2012 έως το 2016 ήταν Αναπληρωτής Διευθυντής Νευροχειρουργικής Κλινικής στο HeliosKlinikumHildesheimΓερμανίας και παράλληλα σύστησε το ιδιωτικό Ιατρείο του στην Αθήνα.

Στο νεοσύστατο Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης λόγω της μεγάλης εμπειρίας του Ιατρού σε ολόκληρο το φάσμα των τεχνικών αντιμετώπισης παρακολουθούνται ασθενείς με παθήσεις όπως:

Κήλη μεσοσπονδυλίου δίσκου (αυχενικά, θωρακικά, οσφυϊκά) – Χρόνια Οσφυαλγία – Χρόνιο Αυχενικό Σύνδρομο – Εκφυλιστικές Αλλοιώσεις Σπονδυλικής Στήλης (στένωση σπονδυλικού σωλήνα, σπονδυλολίσθηση) – Σκολίωση και Κύφωση – Όγκοι σπονδυλικής στήλης – Σπονδυλικά κατάγματα

Το Ιατρείο Σπονδυλικής Στήλης προσφέρει όλες τις σύγχρονες τεχνικές αντιμετώπισης, όπως:

Μικροδισκεκτομή – Σπονδυλοδεσία – Διαδερμική Σπονδυλοδεσία – Οπίσθια Μικροαποσυμπίεση Σπονδυλικού Σωλήνα – Σωματεκτομή – Τοποθέτηση Τεχνητού Αυχενικού Δίσκου – Πρόσθια Θωρακική και Οσφυϊκή Προσπέλαση – Απονεύρωση αρθρώσεων με ραδιοσυχνότητες – Περιριζιτική και Ενδοαρθρική Διήθηση κορτιζόνης με πλοήγηση στον αξονικό τομογράφο – Επισκληρίδια Διέγερση Νωτιαίου Μυελού (SpinalCordStimulation) – Εμφύτευση Αντλίας Ενδοραχιαίας Έγχυσης Φαρμάκων

Τηλέφωνο για ραντεβού στο 6977808052 (καθημερινά εκτός Κυριακής από 09:00-14:00 και 18:00-21:00(εκτός Σαββάτου))***

και στο email : ippokrateio.clinic@gmail.com

www.ippokrateio.gr

***Κατά την εκδήλωση ενδιαφέροντος (είτε μέσω τηλεφώνου είτε μέσω mail), παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν συγκεκριμένα τον Ιατρό (ή Ιατρούς) που θέλουν να κλείσουν ραντεβού. 

Επιπλέον, εξαιτίας  αυξημένου ενδιαφέροντος αλλά και  συγκεκριμένου αριθμού επισκέψεων που θα δέχονται οι ιατροί, παρακαλούνται να μεριμνήσουν έγκαιρα για το ραντεβού τους.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.