Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου στις 21 και 22 Δεκεμβρίου

programma-dimos-agriniou-xristougenna
Στο πλαίσιο των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αγρινίου, την Πέμπτη 21 Δεκεμβρίου 2017 στο Δημοτικό Κινηματογράφο “ΑΝΕΣΙΣ” θα προβληθεί η ταινία “PADDIΝGTON 1” με είσοδο ελεύθερη στις 5:00 το απόγευμα.

Στις 6:00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά τα παιδιά θα μπορούν να απολαύουν Face Painting από τις καταρτιζόμενες ειδικότητας “Tεχνικός Aισθητικής Tέχνης και Mακιγιάζ” του Δημόσιου ΙΕΚ Αγρινίου.

Στις 6:30 οι “Bοηθοί Bρεφονηπιοκόμων” του Δημόσιου ΙΕΚ ΑΓΡΙΝΙΟΥ επίσης στην Παλαιά Δημοτική Αγορά θα κατασκευάσουν στολίδια και χριστουγεννιάτικες δημιουργίες.

Η βραδιά θα κλείσει με Θέατρο Σκιών “Ο Καραγκιόζης Μελισσοκόμος” από τα παιδιά της Ε΄και ΣΤ΄τάξης του Δημοτικού Σχολείου Παντάνασσας – Θίασος “Τα Πυγμαιάκια” με Υπεύθυνη την κ. Ξηροκώστα Αριστέα.

Την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου στις 10:30 το πρωί θα πραγματοποιηθεί Χριστουγεννιάτικη γιορτή στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Σχολείου για μαθητές και κοινό με φιλανθρωπικό χαρακτήρα.
Στη γιορτή θα συμμετάσχουν τα μουσικά σύνολα:
Παραδοσιακή ορχήστρα (προχωρημένα), υπεύθυνες καθηγήτριες κα Πάνκου και κα Καραγκιοζάκη
Παραδοσιακή ορχήστρα (προπαρασκευαστικό), υπεύθυνος καθηγητής κ Τσίπας Νικόλαος
Ορχήστρα Μουσικής Δωματίου, Υπεύθυνος καθηγητής κος Φουλίδης Ηλίας
Σύνολο Πνευστών, υπεύθυνος καθηγητής κος Καραμπίνας Κωνσταντίνος
Χορωδία Γ΄ Γυμνασίου Υπεύθυνοι καθηγητές: κ. Μαστροσπύρος Αριστόβουλος, κ. Σκιαδάς Λεωνίδας.

Agriniowebradio.gr: Ενημέρωση και μουσική όπως θα ήθελες ν΄ακούς

Στις 5:00 το απόγευμα θα γίνει η προβολή της ταινίας “THE GOOD DINOSAUR” στο Δημοτικό Κινηματογράφο “ΑΝΕΣΙΣ” με είσοδο ελεύθερη.

Στις 6:00 ελάτε στην Παλαιά Δημοτική Αγορά να απολαύετε τραγούδια και παραμύθια από την Ένωση καθηγητών Γαλλικής Π.Ε Αιτ/νίας. Στην αφήγηση θα είναι η κ.Νένα Μπούρα και στην κιθάρα και το τραγούδι ο κ.Χρήστος Βλαχογιάννης.

Στις 6:30 θα δοθεί “Χριστουγεννιάτικο Παραδοσιακό γλέντι” από τα χορευτικά τμήματα : “Δήμου Αγρινίου”, “Θεστιείς”, “Ακαρνανικό Φως Φυτειών”, Σύλλογος Νεάπολης “Το Παλαιόκαστρο” ,Πολιτιστικός Όμιλος Καμαρούλας στην Πλατεία Δημοκρατίας

Στις 7.00 Η Φιλαρμονική του Δήμου Αγρινίου ανεβαίνει στο τρένο του Άγιου Βασίλη και στολίζει με χριστουγεννιάτικες μελωδίες όλη τη πόλη.

Στις 20.00 στην Παλαιά Δημοτική Αγορά θα δοθεί θεατρική παράσταση από τα μεγάλα παιδιά του Θεατρικού τμήματος Καλυβίων Devised theatre με τίτλο : “Η μπαλάντα των Χριστουγέννων”
Εμψύχωση / Διδασκαλία : Μαρίνα Καραφά.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.