Παρασκευή, 29 Μαΐου, 2020

Το πρόγραμμα του 5ου Συμπόσιου Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών στο Αγρίνιο

thumbnail

Το πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών Διοίκηση Επιχειρήσεων Τροφίμων ΜΒΑ του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων Αγροτικών Προϊόντων και Τροφίμων του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με τον Σύνδεσμο Επιχειρηματιών Αιτωλοακαρνανίας Ε.Ν.Α. διοργανώνουν το 5ο Συμπόσιο Μάρκετινγκ Τροφίμων και Ποτών με θέμα “Επιχειρηματικότητα και Εξωστρέφεια στην Περιφέρεια” το Σάββατο 5 (10:00-20:30) και τη Κυριακή 6 (10:30-14:00) Μαΐου, στον πολυχώρο της Δημοτικής Αγοράς του Αγρινίου στην Πλατεία Δημάδη.

Το Συμπόσιο πραγματοποιείται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ και την υποστήριξη της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Δήμου Αγρινίου και πρόκειται να λάβει ένα πιο ανοιχτό χαρακτήρα απευθυνόμενο τόσο στο σύνολο της τοπικής και εθνικής παραγωγικής βάσης όσο και στο σύνολο της τοπικής κοινωνίας και πανεπιστημιακής κοινότητας.

Το Συμπόσιο στοχεύει να αποτελέσει τον συνδετικό κρίκο αναφοράς μεταξύ επιχειρήσεων-τοπικής κοινωνίας-πανεπιστημιακής κοινότητας, ώστε να γίνει θεσμός, η απήχηση του οποίου με την πάροδο των ετών να ξεπεράσει αρχικά τα όρια του νομού αρχικά και στην συνέχεια αυτά της Περιφέρειας. Φέτος οι προσκεκλημένες επιχειρήσεις του κλάδου τροφίμων και ποτών θα έχουν ενεργό ρόλο με συμμετοχή στα πάνελ συζήτησης, με προβολή προϊόντων τους, με εκδηλώσεις γευσιγνωσίας και κυρίως με επικοινωνία και γνωριμία με τους φοιτητές και την πανεπιστημιακή κοινότητα.

programma

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.