Τρίτη, 19 Ιανουαρίου, 2021

Πρώην δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία σε ρόλο ακτιβιστή…

Πρώην δήμαρχος στην Αιτωλοακαρνανία σε ρόλο ακτιβιστή…
Με καυστικό  χιούμορ, ο γιατρός και πρώην δήμαρχος Αστακού Παναγιώτης Στάικος, σχολιάζει την αδιαφορία και εγκατάλειψη απο την δημοτική αρχή Ξηρομέρου για το παραλιακό μέτωπο της πόλης. 
2
Τι φταίει που ‘γινες ληστής, τον ρώτησε ο Δικαστής; 
Τις πταίει που σήμερα ένας Γιατρός έγινε Ακτιβιστής!!
-Μα ασφαλώς η αξιότιμος Δημοτική μας Αρχή .!!!!
Κατά την περιφορά της εικόνας του Πολιούχου μας Αγίου Νικολάου επικρατούσε αυτή η αλγεινή  κατάσταση, η οποία από τότε ασφαλώς επιδεινώθηκε!!!!
Τότε μίλησα για ασέβεια απέναντι στους Πολίτες, αλλά σήμερα νομίζω πως η πιο δόκιμη λέξη είναι η ασέλγεια απέναντι στην Πόλη που ζούμε και λατρεύουμε, η οποία είναι μια από τις πιο όμορφες Πόλεις της Δυτικής Ελλάδας,  που στην διαμόρφωση αυτού του πανέμορφου παραλιακού μετώπου συνέβαλαν κατά σειρά αρχαιότητας οι κύριοι Στράτος, Λυμπεράτος, ο γράφων, Πιτσούλιας, Σαμαράς, εκτός από την  σημερινή Δημοτική Αρχή, η οποία πέραν του ότι ουσιαστικά μέσα σε πάνω από 3 χρόνια δεν έχει κάνει τίποτα, εκτός από αυτές τις δυσφημιστικές εικόνες.!!!
Ο Αστακός μας!!!!
Και δεν σκοπεύουμε να αφήσουμε κανέναν, να ασελγήσει άλλο στην Πόλη της καρδιάς μας.!!!……
Ο Πρώτος μέτοχος της Δυνατός Αστακός ΑΕ Κτηνοτροφικής μονάδαςήδη ανέλαβε καθήκοντα, ο καλός μας φίλος Πάνος Πόλκας. Αξιοσημείωτο ότι μέχρι στιγμής μέσα σε διάστημα λίγων ωρών εκδήλωσαν ενδιαφέρον πάνω από 10.000 άτομα, για να γίνουν μέτοχοι στην Εταιρία με τις  λαμπρές οικονομικές προοπτικές, αφού η Δημοτική μας Αρχή μας παράσχει δωρεάν βόσκηση!!!!
Το να κάνει κάποιος λάθος, όταν ασκεί εξουσία ή  να υπάρξουν παραλήψεις ή ατέλειες αυτό είναι ανθρώπινο.               Αλλά όταν σου υποδεικνύουν το λάθος και εσύ απλά τους γράφεις εκεί που νομίζεις , θα πρέπει να ξέρεις πως σε ενάμισι χρόνο, οι Πολίτες θα σε γράψουν εκεί που αυτοί θα έχουν αποφασίσει, πως σου πρέπει.!!!
Ας αφήσουμε όμως σήμερα λόγω των Χριστουγέννων  αυτές τις Βουκολικές εικόνες και ας μεταφερθούμε νοερά –με την ψυχή μας  εκεί στην φάτνη, που κάποια ευλογημένα ζώα ζέσταιναν με τα χνώτα τους τον Χριστό μας.!!!!
 Καλά Χριστούγεννα σε όλους ανεξαιρέτως και ασφαλώς και στην Δημοτική Αρχή και ιδιαίτερα στις οικογένειες τους, γιατί  για εμάς το θέμα δεν είναι προσωπικό, αλλά θεσμικό και ως εκ τούτου δεν υπάρχει από πλευράς μας ίχνος προσωπικής αντιπαράθεσης!!!!  .
Σας αφιερώνω αυτό το υπέροχο –αγαπημένο μου τραγούδι: Ο ΛΙΟΝΤΑΣ Ο ΛΗΣΤΗΣ.!!!!
Αστακός 22/12/2017
Ευχαριστώ για την φιλοξενία. Τις θερμότερες ευχές για καλές γιορτές και προς το φιλόξενο Blog σας!!!!
Παναγιώτης Στάικος
Ιατρός
2 STAIKOS BOSKOS
 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.