Πέμπτη, 22 Απριλίου, 2021

Προκατασκευασμένες αίθουσες για 10 σχολικές μονάδες ζήτησε ο δήμος Αγρινίου

Προκατασκευασμένες αίθουσες για 10 σχολικές μονάδες ζήτησε ο δήμος Αγρινίου

Και απάντηση ακόμη να πάρει από τις “Κτιριακές Υποδομές Α.Ε.” … Μια απο αυτές προορίζει για το 7ο Νηπιαγωγείο στο οποίο σήμερα υπήρξε διαμαρτυρία για την κατάσταση του κοντέινερ στο οποίο φοιτούν νηπια. 

Αίτημα στις Κτιριακές Υποδομές για την προμήθεια προκατασκευσμένων σχολικών αιθουσών έχει καταθέσει ο δήμος Αγρινίου.Το επίσημο αίτημα χρονολογείται από την 15η Ιουλίου 2020 και ακόμη απάντηση δεν έχει λάβει…

Αυτό επισημαίνεται και ως τοποθέτηση του αρμόδιου αντιδημάρχου Χρήστου Ζαρκαβέλη αναφορικά με τις διαμαρτυρίες για την κατάσταση του κοντέινερ που φιλοξενεί παιδιά στο 7ο Νηπιαγωγείο Αγρίνιου.  Yποστηρίζεται επίσης πως ο δήμος ουδέποτε αδιαφόρησε για το θέμα και προέβη σε βελτιώσεις στο κοντέινερ.

Το ζήτημα της σχολικής στέγης και ειδικά των νηπιαγωγείων είναι σοβαρότατο στο Αγρίνιο καθώς τα περισσότερα φιλοξενούνται σε μισθωμένες αίθουσες με ελλιπείς υποδομές.

Από τις Κτιριακές Υποδομές Α.Ε. η δημοτική αρχή ζήτησε προκατακευασμένες αίθουσες για τα 7ο-14ο και 19ο νηπιαγωγεία Αγρινίου, το 1ο και 2ο νηπιαγωγεία Θεστιέων, τα δημοτικά Καλυβίων- Ζευγαρακίου και Δοκιμίου και τα Γυμνάσια Αγίου Κωνσταντίνου και Παναιτωλίου.

Μάλιστα υπογραμμίζει στο αίτημα του ο αντιδήμαρχος πως σχετικές διαθεσιμες αίθουσες υπάρχουν στο Λύκειο Θέρμο το οποίο πλέον μεταφέρθηκε σε νέο κτίριο.

Θέματα που ενδιαφέρουν

1 Σχόλιο

  1. Ανώνυμος

    Αντι για πατινια και αχρηστους πεζοδρομους μηπως να φτιαχναμε κανονικες σχολικες αιθουσες με θερμανση και μονωση ρε γιωργακη??

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.