Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου, 2021

H Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου στην καμπάνια υπέρ του Βrexit

H Γέφυρα Ρίου- Αντιρρίου στην καμπάνια υπέρ του Βrexit

13434886_10156979038325591_5856027718434453681_nΤο κόστος της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου χρησιμοποιεί η καμπάνια υπέρ του Brexit για να προωθήσει το μήνυμά της.

Βρετανός ονόματι Nick Roesen δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook την φωτογραφία μιας αφίσας που συνδέει τα προβλήματα των Βρετανών με κατασκευαστικά έργα που σημειώθηκαν σε άλλα κράτη-μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Πιο συγκεκριμένα η αφίσα αφήνει να εννοηθεί ότι οι δρόμοι της Αγγλίας μένουν γεμάτοι λακκούβες, γιατί τα χρήματα των Βρετανών κατέληξαν στην κατασκευή της γέφυρας Ρίου-Αντιρρίου.

«Υπάρχουν 35 εκατ. λακκούβες στη Βρετανία. Όμως τα χρήματά σας ξοδεύονται σε γέφυρες σαν αυτή στην Ελλάδα».

Ο Roesen χαρακτήρισε ξεκάθαρη «προπαγάνδα» την αφίσα και παρέθεσε μερικά στοιχεία σχετικά με τα έργα που χρηματοδοτεί η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων. Όπως εξήγησε, η ΕΤΕπ έχει χρηματοδοτήσει και σειρά έργων στη Βρετανία.

Υπενθυμίζουμε ότι αυτές τις μέρες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει και άλλες αφίσες υπέρ του Brexit που δείχνουν μετανάστες να καταφτάνουν πεζοί στην Ευρώπη. Πολλοί τις συνέκριναν μάλιστα με προπαγανδιστικά βίντεο των Ναζί.

Το κλίμα πόλωσης στη Βρετανία προκαλεί ανησυχία.

http://thecaller.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.