Πέμπτη, 25 Φεβρουαρίου, 2021

Προς δημοπράτηση η ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

Προς δημοπράτηση η ανάθεση της αποκομιδής των σκουπιδιών του Δήμου Ακτίου Βόνιτσας

epi-diagonismos-skoupidia

Δημοπρατείται (η σχετική πρόσκληση ενδιαφέροντος αναρτήθηκε στην Διαύγεια) με ανοικτό διαγωνισμό το έργο για την επιλογή Αναδόχου παροχής των Υπηρεσιών: «ΑΠΟΚΟΜΙΔΗ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΠΛΥΣΗ ΚΑΔΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ».
            Η διάρκεια παροχής της υπηρεσίας θα είναι για τρία (3) έτη, με δυνατότητα παράτασης, κατ’ ενάσκηση του ρητώς προβλεπόμενου δικαιώματος προαίρεσης, για ένα (1) έτος, με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις, που περιγράφονται στην παρούσα διακήρυξη και την τεχνική έκθεση που τη συνοδεύει, με προϋπολογισμό δαπάνης 838.755,00 € και σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης: 1.118.340,00 € (χωρίς ΦΠΑ) και συνολικό προϋπολογισμό δαπάνης 1.040.056,20 € και σε περίπτωση άσκησης του δικαιώματος προαίρεσης: 1.386.741,60 € (Με ΦΠΑ).
     Οι προκηρυσσόμενες υπηρεσίες περιλαμβάνουν: Αποκομιδή αστικών απορριμμάτων και Πλύση κάδων
        Ο Ανάδοχος θα διαθέσει τον κατάλληλο εξοπλισμό και το κατάλληλο προσωπικό για την αποκομιδή των απορριμμάτων στον Δήμο Άκτιου Βόνιτσας και συγκεκριμένα στις Δ.Ε: Ανακτορίου (εκτός Βόνιτσας και Παλιαμπέλων),Μεδεώνος και Παλαίρου.
      Πιο αναλυτικά για τη ΔΕ Ανακτορίου αφορά στην αποκομιδή των απορριμμάτων και τη μεταφορά τους στο ΧΥΤΑ Παλαίρου στους εξής οικισμούς: 1)-Από Δ.Κ. Βόνιτσας οι περιοχές Ακτίου – Αερολιμένας Ακτίου και Μαρίνες Ακτίου, 2)-όλοι οι οικισμοί της Τ.Κ. Μοναστηρακίου, Θυρρείου, Αγίου Νικολάου και Δρυμού.
      Με βάση λοιπόν τα παραπάνω, η αποκομιδή απορριμμάτων απο τον Ιδιώτη περιλαμβάνει όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Ακτίου Βόνιτσας, ενώ ο Δήμος θα συνεχίσει να εκτελεί με το δικό του προσωπικό και εξοπλισμό την καθαριότητα στη Βόνιτσα και τα Παλιάμπελα. 
Δείτε το επίσημο έγγραφο: (ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ)
Πηγή: xiromeronews.blogspot.gr

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.