Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου, 2020

Προς τα που αν στραφεί η ΔΗ.ΣΥ. κι ο “χώρος” θα επανέλθουν οι πλατείες;

Πλήθος

Μετά την ένωση δυνάμεων του ΠΑΣΟΚ με τον Παπανδρέου, άρχισαν οι βολιδοσκοπήσεις και οι συγκεντρώσεις. Ο Παπανδρέου ξεκαθάρισε ότι δεν συνεργάζεται με τη ΝΔ ενώ έγινε στη Θεσσαλονίκη και η εκδήλωση των τριών πρώην Υπουργών του ΠΑΣΟΚ, της κυρίας Διαμαντοπούλου και των κυρίων Φλωρίδη και Ραγκούση, όπως έγραψαν τα ΜΜΕ “με μεγάλη προσέλευση στελεχών του Δημοκρατικού χώρου”.

Μη ρωτάτε τη στήλη, ο καθένας όπως τα βλέπει, περί ορέξεως κολοκυθόπιτα. δεν θέλουμε να μειώσουμε τον ενθουσιασμό κανενός. Για να καταλάβετε, με την φράση «Ώρα αποφάσεων για την Δημοκρατική Παράταξη», άνοιξε την εκδήλωση η κυρία Διαμαντοπούλου”, έγραψαν οι ιστοσελίδες.

Ο κόσμος ήταν πολύς όπως βλέπετε στη φωτογραφία, επίσης δεν μπορούμε να το κρίνουμε κι αυτό μια και δεν είμαστε επαρκώς στον χώρο για να καταλάβουμε την ψυχολογία. Σε άλλη φωτογραφία, για παράδειγμα, διακρίνονται ο Μπουτάρης με τον Ψαριανό. Εμείς προτιμήσαμε μια φωτογραφία με νεαρό φοιτητή με πράσινα γυαλιά για λόγους στιλ.

Το σημερινό σημείωμα έχει τον χαρακτήρα γκάλοπ. Η ερώτηση θα ήταν η εξής: αν ο χώρος αυτός ενωνόταν με όλους μέσα, μετά με ποιον θα έπρεπε να συμπράξει μια μέρα των ημερών ή μάλλον προς ποιον θα έπρεπε να κλίνει, πού να στραφεί για συνεννόηση; Με τον ΣΥΡΙΖΑ ή με την ΝΔ; Πότε θα αναβίωναν πιο γρήγορα οι πλατείες και οι κρεμάλες και θα άρχιζε ξανά ο εμφύλιος; Εύκολη η απάντηση αλλά εσείς ψηφίστε υπεύθυνα.

 

Γ.Σ.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.