Προσαγωγές έχουν υπάρξει για το σοκαριστικό επεισόδιο που διαδραματίστηκε στο κέντρο του Αγρινίου περί τις 10 το βράδυ του Σαββάτου (28/3).
Πρόκειται για το αιματηρό επεισόδιο που συνέβη στη συμβολή των οδών Κύπρου και Ι. Σταΐκου, λίγα μέτρα από την κεντρική πλατεία.
16χρονος φέρεται να δέχθηκε άγρια επίθεση-ξυλοδαρμό από ομάδα αρκετών νεαρών και να δέχθηκε και χτυπήματα στο πόδι με αιχμηρό αντικείμενο.
Επικράτησε μεγάλη αναστάτωση στο σημείο όπου βρισκόταν και συγγενικό άτομο του θύματος.
Έπευσαν οι αστυνομικοί και το ΕΚΑΒ που μετέφερε εσπευσμένα τον τραυματισμένο νεαρό στο νοσοκομείο Αγρινίου. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες η κατάσταση του δεν προκαλεί ανησυχία.
Παράλληλα η αστυνομία έδρασε άμεσα, εντόπισε άτομα και προσήγαγε έξι νεαρούς.
Πρόκειται για ένα δραματικό συμβάν και χαρακτηριστικό είναι πως κατά μήκος του πεζοδρόμου είναι αίματα από το τραυματισμένο άτομο.
Συμβάν που προκαλεί μεγάλο προβληματισμό για την παραβατικότητα στην πόλη.












1 Σχόλιο
Γύφτοι θα ηταν