Κυριακή, 17 Ιανουαρίου, 2021

Προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και στο διαδίκτυο το τοπικό ΤΕΕ

Προσαρμόζεται στις απαιτήσεις των καιρών και στο διαδίκτυο το τοπικό ΤΕΕ

tee_agrinioΤο ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας  προχώρησε σε ολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, τη διάσυνδεσε με τα social media και δίνει τη δυνατότητα στα μέλη του να εγγραφούν στον ειδικό επαγγελματικό κατάλογο. Αναλυτικά η ανακοίνωση του προέδρου Στ.Μπλέτσα:

Το ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας ανταποκρινόμενο στις πολλαπλές απαιτήσεις της σύγχρονης, ψηφιακής εποχής, στην οποία η Πληροφορία αποτελεί σημαντικό εργαλείο της επαγγελματικής καθημερινότητας του Μηχανικού, καθώς και αναπόσπαστο στοιχείο της διαρκούς  επιμόρφωσής του, προχώρησε σε ολικό επανασχεδιασμό της ιστοσελίδας του, προκειμένου τα μέλη του να ενημερώνονται άμεσα και έγκυρα για όλα τα θέματα του τεχνικού κλάδου.

Προς επίτευξη αυτού του στόχου και με δεδομένη τη διαρκώς αυξανόμενη τάση ενημέρωσης από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κρίθηκε απαραίτητη η διασύνδεση της νέας ιστοσελίδας με αυτά. (Μπορείτε να μας «ακολουθήσετε» στο facebook εδώ και στο twitter εδώ).

Τέλος, για πρώτη φορά δίδεται η δυνατότητα σε όλα τα μέλη του ΤΕΕ Αιτωλοακαρνανίας να εγγραφούν στον ειδικό επαγγελματικό κατάλογο, ο οποίος θα παρέχει πληροφορίες τόσο για τις προσφερόμενες υπηρεσίες κάθε Μηχανικού, όσο και για την ακριβή θέση της επαγγελματικής του έδρας μέσω γεωγραφικού εντοπισμού.

 

 

 

 

 

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.