Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου, 2020

Ξεπερνούν κάθε προσδοκία οι αιτήσεις για το “Μυστήριο του Κήπου” στο Μεσολόγγι

Ο Σύλλογος “Οι φίλοι της μουσικής – Δ. Σολωμός” με έδρα το Μεσολόγγι γνωστοποίησε ότι ο αριθμός των συμμετοχών στο εκπαιδευτικό παιχνίδι “Μυστήριο του Κήπου”, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στον Κήπο των Ηρώων, έχουν ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:

“Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους μας ενθαρρύνουν με τα καλά τους λόγια στην προσπάθειά μας να φέρουμε τα παιδιά μας πιο κοντά στην ιστορία της Ιερής πόλης μας.

Η απήχηση που έχει το εκπαιδευτικό μας πρόγραμμα «Το Μυστήριο του Κήπου» ξεπερνά κάθε προσδοκία και μας δίνει δύναμη για μια ακόμη πιο όμορφη και διδακτική συνέχεια.

Ύστερα από τις ερωτήσεις πολλών γονιών και δασκάλων σχετικά με τη συμμετοχή των παιδιών χρειάζεται να επισημάνουμε στο σημείο αυτό το εξής: Δυνατότητα συμμετοχής, για την φετινή χρονιά, θα έχουν μόνο οι μαθητές των τμημάτων της έκτης τάξης όλων των Δημοτικών σχολείων του Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου.

Η συνεννόηση για τη συμμετοχή των παιδιών τα οποία θα λάβουν μέρος θα γίνεται αποκλειστικά και μόνον με τη διεύθυνση του σχολείου τους. Ο περιορισμός αυτός υπάρχει για οργανωτικούς λόγους.

Η πρόβλεψη που υπάρχει είναι να διεξάγεται το Παιχνίδι τα πρωινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, και να συμμετέχει ένα Δημοτικό Σχολείο (η Έκτη τάξη του) κάθε φορά.

Η ημερομηνία συμμετοχής κάθε σχολείου θα καθορίζεται μετά από γραπτή συνεννόηση της Διεύθυνσης του σχολείου με την Ομάδα Παραγωγής, στην ηλεκτρονική διεύθυνση ieripoli.game@gmail.com και στο τηλέφωνο 690.6571813 (Μάκης Κουτσαγγέλης)”.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.