Προσφωνήσεις και χαιρετισμοί…

pita

Ως γνωστόν η ατζέντα των πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων το περασμένο διάστημα ήταν γεμάτη από τις εκδηλώσεις κοπής πίτας και τις χοροεσπερίδες.
Για κάποιους παράγοντες λοιπόν η περίοδος αυτή είναι δύσκολη καθώς καλούνται να συνδυάσουν το φόρτο εργασίας με το να ανταποκριθούν στις προσκλήσεις των συλλόγων. Για άλλους όμως η περίοδος αυτή είναι η «καλύτερη» τους. Περιμένουν πως και πως τις εκδηλώσεις , δίνουν το «παρών» και με ικανοποίηση ανταμείβονται με τις… προσφωνήσεις.
Υπάρχουν όμως και …ατυχείς στιγμές. Να είσαι για παράδειγμα αντιδήμαρχος μεγάλου δήμου και να παραβρίσκεσαι στο χορό των εργαζομένων του. Και με έκπληξη να μην ακούς το όνομα σου στις προσφωνήσεις… Τι κάνεις τότε; Παρατήρηση φυσικά στον πρόεδρο των εργαζομένων και το θέμα λήγει με την ετεροχρονισμένη προσφώνηση…
Τι συμβαίνει επίσης όταν είσαι κορυφαίος κοινοβουλευτικός παράγοντας του τόπου και με έκπληξη αντιλαμβάνεσαι πως αντί για πρώτος καλείσαι στο βήμα για χαιρετισμό τρίτος και καταϊδρωμένος; Ρίχνεις το καρφί σου για τη «μνήμη ελέφαντα» των ιθυνόντων του πατριδοπολιτιστικού συλλόγου που οργανώνει την εκδήλωση και τους αφήνεις… σύξυλους.

Θέματα που ενδιαφέρουν

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.